mandag 29. januar 2018

Arbor takpanel

Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din. Takpanel eller takbord i flere utførelser, takplater eller himling, som noe kaller . Takpanel med en perfekt finish og takplater med en pen og solid malt overflate for bruk som himling.

I tillegg leverer vi våre tradisjonelle sponplateprodukter for . Arbor Panel Ferdigmalt er en MDF-plate for bruk i tørre rom. Arbor takpanel festes skjult på underkant not. Med panelholderen som håndlanger, er det nok med to hender når du monterer takpanel.

Platene monteres på tvers direkte på avrettede lekter eller bjelker. Jeg har lagt Arbor malt mdf takpanel i hele 2.

Arbor Panel Takbord har not og fjær i sidene og endene, noe som gjør det enkelt. Arbor takpanel festes skjult på underkant not med skruer for laminat/fiber/ tre, . Til ferdigmalte MDF-plater fra Arbor kan vi levere fugemasse i alle originalfargene. Hurtigtørkende, tåler ikke frost, kan lagres . Takbordene er enkle å sette opp, du gjør det selv på noen timer.


Arbor Panel Takbord i MDF kan også brukes på vegg. Vi har nå nettopp fullført filmingen av Arbor veggplater og Arbor takpanel til bruk for Maxbo sine 'Klart Du Kan! Tak som sprer lys og gir takhøyde – Arbor takpanel i fargen Eggehvit.


Gulv som gir tyngde og balanse – 1-stavs eikeparkett 15mm, lakket og lys type. Takpanel er produsert av MDF og leveres ferdigmalt i Egghvit. Arbor Panel Takbord i MDF mm gir et penere resultat enn vanlig panel. Arbor-Kragerø leverer MDF-produkter for vegg og tak.


Produksjonen omfatter ubehandlede og malte interiørprodukter i moderne farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.