mandag 4. desember 2017

Wire rekkverk

Mange mulighet, valget er ditt. Våre wiresystem er sertifisert, og wire er av høy rustfri kvalitet, 1xRF316. Rekkverk lages etter mål.


Kutt wire med riktig lengde fra ytterstolpe til strekkfisk. NB: Påse at wiren først skyves .

Din leverandør av glass, rekkverkskomponenter, rekkverk , glasstak og franske balkonger. Tranby ( rett utenfor Drammen ). Per dags dato kan man kun bestille rekkverk med glassfylling av oss. Vi får ofte spørsmål om bruk av rustfrie spiler, eller en type av vaier istedet . Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk. Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål.


Motorsyklistster har kjempet en seig kamp for å slippe de såkalte eggdelerne på E6.

Vegdirektoratet har altså ønsket at wire burde bli brukt på eksempelvis. Forbudet opprettholdes fordi trafikksikkerheten ivaretas på en . Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . Norsk Motorcykkel Union har kjempet mot wire - rekkverk på norske veier i en årrekke. Grunnen er at motorsyklister risikerer å bli alvorlig kvestet . Vi har sagt nei til å bruke wire - rekkverk i Norge.


Nå har imidlertid etatsgruppeleder for NITO i Statens Vegvesen, Siw Tyldum, gått ut å oppfordret . Rustfritt rekkverk med wire og kvadratisk profil. For innvendig og utvendig montering. Våre rekkverk leveres skreddersydd i henhold til mål og . Vi ønsker å erstatte et gammelt trerekkverk med et wirerekkverk i henhold til vedlagte beskrivelse. Men hvor høyt bør egentlig et sånt rekkverk være som minimum?


Det høres ikke ut som om et wire - rekkverk med stendere på 200cm avstand . Crosinox rekkverk med wire.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.