onsdag 27. desember 2017

Tapet på bad

Drømmer du om noe litt mykere enn fliser på gulv og vegger, kan tapet være et fint alternativ på baderommet. Du må bare passe på å velge et tapet som er tilpasset våtrom. Det finnes mange alternativer for overflatene på badet – så kanskje det er på tide å tenke litt nytt?


Med våtromstapet i flotte design kan du lage et trendy og personlig. Velg et tapet , eller tapetser halve veggen og ha fliser på resten. Da skaper du en unik stil.

Tapetet Swan Lake Wallpaper her er fra Nina Campbell. Det passer utmerket sammen med rosa dusjforheng. De fleste tapeter er vannfaste eller vaskbare. Og særlig vinyltapeter passer på bad. Du kan også lakkere tapetet for å . Skal du male bad eller legge baderomstapet?


Få gode råd om maling og tapet til bad eller prøv vår fargevelger på nett! I vårt sortiment av baderom - og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige mønstre og farger.

Du vil garantert finne noe du er på utkikk etter. Vi blir om ikke annet svært overrasket om du ikke skulle finne noe interessant. TAPET : Mosaikkmønsteret baderomstapet.


Jeroen van der Spek, Borge. Hvis du likevel vil at badet skal se annerledes ut, er det noen grep som bidrar til å gjøre oppussingen mest mulig miljøvennlig. Behold de gamle flisene.


Legg flis på flis hvis membran og andre tetteløsninger fungerer. Tapeter for våtrom er laget av vinyl – men ikke alle vinyltapeter er våtromstapeter. Til bad og vaskerom brukes det en tykkere kvalitet enn i tørre rom. De tåler vannsprut, har høy slitestyrke og svært god vaskbarhet.


Før tapetsering må det ligge en forskriftsmessig fuktsperre mellom vegg og tapet. Av Eva Fretheim Tapet er mer populært enn noen gang, først og fremst i stue og oppholdsrom. Våtromstapet kan en montere . Men også på badet er tapet en mulighet, hvis man bruker våtromstapet. Det vaskbare tapetet er også velegnet for bruk på vaskerom . Rask levering og rimelige priser.


Vi holder på å pusse opp badet i disse dager, og ønsker å ha et alternativ til flis i deler av badet (av den grunn at jeg liker hvite fliser best men synes et helt rom med hvit flis har litt sykehusfeeling).

Jeg leter derfor etter en tapet jeg kan leve med. Ingen av våtromstapetene jeg har funnet faller i smak, aller . Det er bygd opp følgende: Flis på gulv og opp på vegg ca. Mellom flis og øverste del av vegg en trelist, videre er det våtromstapet, maling og synlig membran under tapeten.


I taket, skyggelister og panel. Det står ett badekar inne på . Har et forferdelig bad som vi ikke har råd til å pusse opp nå på grunn av andre prosjekter, men må gjøre noe med det da det gjør meg gal snart. Da blir det veldig billig oppfreshing. Bildet viser tapeten som er på badet nå, to vegger er malt babyblå og to hvite på tallet en gang.


Går det an å fjerne denne . Et gjennomfarget slitesjikt på 3–mm på flisenes overflate bidrar til at de kan vare i flere hundre år. Alt som bad og baderomsfliser. Les også: Tapet på ny måte. Med nye mønstre og nye bruksområder, . Plater, maling, tapet , vinyl – hva skal man velge for slette vegger?


Badet vårt er bygget etter forskriftene, både varmekabler og baderomsmøbler fungerer tilfredsstillende. Likevel var ikke badet noe hyggelig sted å være. Gulv og våtsoner var flislagt med brune og gule fliser og veggene tapetsert med rosablomstret tapet , med andre ord hadde badet et utdatert stilinntrykk.


Da kommer neste spørsmål. Nå skal jeg i gang med å fjerne gammel tapet som er på badet jeg pusser opp. Tapeten er vanntett, dvs at den er beregnet for å være bla. Problemet er at denne sitter som FY.


Limt sinnsykt godt fast i sponplatene under. Noen gode tips for å fjerne denne tapeten? Men selv om noen har liten plass eller slunken lommebok trenger det ikke å ødelegge drømmen om et herlig luksusbad.


For det er ikke sikkert du trenger å gjøre så mye for å få det fint. Innredningen trenger nemlig ikke å bli kostbar. Blant annet kan du velge å bruke . I Borges våtromskolleksjoner Aqua og Riviera finner du trendy tapeter til de ulike våtrommene i huset. Tapetene som også brukes over kjøkkenbenken finnes i et stort .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.