fredag 1. desember 2017

Spotter i tak kasse

Spotter i tak kasse

Avstandene skal vi finne ut av, men hvordan lage kassene? Setter man opp lekter i vegg og tak eller bruker man stålvinkler eller hva? Derfor tenkte jeg at kunne spare noen kroner ved å lage kassene og kjøpe spottene selv.


Spotter i tak kasse

Jeg skal ha LED-downlights på vårt nye kjøkken, hvor det ikke er noe alternativ å lekte ned taket. Planen var å bruke rett-i-isolasjon-spotter . LED downlight som kan brukes direkte i isolasjonen uten kasse. Ideelle til å kasse inn rør, montering av downlights, skjuling av sprinkleranlegg, ventilasjon og ledninger. Kommer i størrelsene 10x1 15x1 20xog 20x25.


Jeg mener jeg også har hørt at det går an å kjøpe slike ferdige løsninger/kasser man bare kan lime fast eller skru fast i taket og sette inn selve . Idstad har gitt GL Service Georg Lazaridis en positiv omtale for oppdraget Bygge kasse til spotter/dowlights langs taket. Skal montere spotter i ett etasje skille og ser ikke vitsen med kasser så. Nyhet på markedet er egne downlight kasser/taklister som er godkjent for. Kasse er påbudt over GUDownlight, og praktisk over Lavtbyggende Downlight, Elby har utvalget.


Spotter i tak kasse

Downlightkasse mm for lavtbyggende LED uttrekkbar-Ra. I stua er det viktig å vite hvor møbler og medieutstyr skal stå før du plasserer downlights i taket, sier Erlend Lillelien, fagsjef i Lyskultur, Norsk . Før du fyller taket ditt med downlights, er EL-PROFFENS råd å tenke gjennom. Hvis du ikke ønsker å senke hele taket, kan du montere lampene på kasser eller . Rask levering, Gratis frakt, Prisgaranti, Åpent kjøp i hele dager. Eller man kan gi hele rommet et løft ved å satse på innfelte downlights i taket.


Legg gjerne til en dimmer så kan du velge hvilken lysstyrke som passer til den . Tidligere ble det montert halogen downlights rett i isolasjonen uten kasser rundt og over tid . Kan monteres direkte i isolasjonen, uten kasse. Quick Install var først ute med kassefri downlight? Drømmer du om en vakker stjernehimmel innendørs?


Spotter i tak kasse

Dessverre er det stor fare for at du samtidig får et alvorlig råteproblem i taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.