torsdag 28. desember 2017

Sette inn vindu i lecavegg

Bør en ha en extra karm rundt lecaen og sette vindu inn i denne? Tar du bare et hull i en vanlig lecavegg vil kunne risikere at lecaskiftet over . Sett inn en kil mellom karm og vindu, under låsen.

Denne kilen hindrer skummet i å presse karmen inn i vinduet. Jeg skal sette inn vinduer i Lecamur, og forstår at det er ikke helt likt det i sette inn i trevegg. Finnes det noen linker/råd så jeg kan gjøre dette . Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan montere vindu.

For at det skal være enkelt å montere et vindu, bør vinduskarmen være ca mm mindre enn åpningen i veggen. Jeg skal sette inn noen vinduer i mur, og må i den forbindelse meisle ned ca cm i bunn slik at de kommer til orginalt nivå. Vindu i utvendig isolert betongvegg med teglforblending, plassert et stykke inn i isolasjonssjiktet. Før du kan sette inn vinduet/døren må du legge ned kiler på nedre losholt.


Innsetting av vindu i mur- og betongvegger.

Betongsaging,Murer,Snekker Kjellervindu ønskes satt inn i murvegg. Fjerne lite kjellervindu, skjære ut i Leca og sette inn nytt vindu, godkjent som rømningsvei. Få tilbud fra flere leverandører fra Straume. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.


Sette ny vindu i murvegg som ikke er vindu fra før må lage hull i veggen. Nå ser vi en utvikling der vindu ønskes plassert lengre inn i vegglivet. Det er forsøkt å velge tetteløsningene som er raske og enkle å montere slik at sikkerheten.


Prøvefeltet med pusset mur ble bygd opp av cm Leca U-blokk med mål . Vindu i murveggVindu i murvegg; Ytterdør; Om. Langs vestveggen skal det opp lysgrav for å kunne sette inn større vinduer. Det var stablet løse murstein inntilbrannveggen, og leca murt opp utenfor der . Sette inn vinduer i Leca-vegg, samt tette vindu. Vurderer å sette opp et anneks på tomta som.


Og vips er det klart for å sette inn dør i stedet for vindu. Understellet til denne blir murt i Leca, oppå dette blir det forskalt og støpt til riktig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.