onsdag 27. desember 2017

Pris isola takshingel

Pris isola takshingel

Kan benyttes ned til 18° takvinkel, og ned til 15° takvinkel med underlagsbelegg. Undersiden av tungene er bestrødd med finkornet san . Som underlagsbelegg anbefales Isola Isokraft eller Isola Iso-D. Vi selger og taklim til kun 59- pr spann L. Varen kan hentes i vår butikk i . Ideell for hus- og hyttetak.


Pris isola takshingel

Gamle shingeltak kan også enkel. Velg butikk for aktuell pris og lagersaldo. Gjennom det siste året har vi gjort nok et kvantesprang og produserer nå takshingel med en ny asfaltkvalitet som gir enda bedre . Skulle holde i år, lovet Isola.


TV hjelper deg har testet fem typer rettetenger i ulike prisklasser , og forskjellene er store, både når det gjelder pris og kvalitet! Avrivningsfolie på baksiden. Leveres i krympefolie-emballerte pakker. Jeg har akkurat lagt ny shingel oppå den gamle.


Pris isola takshingel

Takshingel Skrå Sort Isola. Sendte forespørsel til taktekkerfirmaer, men fikk aldri svar. Fikk istedenfor en snekker jeg kjenner til å ta det litt på si. I prisen for jobben så . Har tenkt å tekke om taket på hytta snart og da har det blitt bestemt at vi skal benytte shingel.


Ser jo at prisen varierer en del blandt produsentene. Byggmax med sin økonomishingel til kr kvadaraten som billigst. Dette blir jo fort vekk en femtilapp mindre enn de kjente produsentene som isola osv. Takpapp, tenker mange når de egentlig mener shingel.


Kombinasjonen av glassfilt og tykk, fleksibel asfalt . Mellom 15° og 18° skal det benyttes underlagsbelegg av type Isokraft. På værharde steder bør underlagsbelegg Isokraft benyttes også på takfall over 18°. Skal det brukes varme til å klebe ned tungene? Nei, ikke i utgangspunktet.


Dersom shingelen legges sent . Han er produktsjef for shingel og underlagsbelegg i Isola , som har vært på det norske markedet i mer enn år. Shingelen har en kjerne av glassfilt med et asfaltbelegg på hver side, og kan legges på alt fra hus og hytter til uthus og . Typegodkjent takshingel med skiferstrø, sort, år garanti, BE OM PAKKEPRIS VED KJØP AV KOMPLETT TAK ! Kontakt oss for bestilling. Icopal takshingel - Nor-Dekk fører to merker takshingel på lager: Icopal og Kerabit. Norske værforhold gjør at taket skal motstå både frost, snø, regn, sol og ikke minst vind.


Pris isola takshingel

Våre takshingel - produkter er enkle å legge, har en levetid på over år og produktgaranti på år. Vi hjelper deg med anbud på takshingel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.