onsdag 27. desember 2017

Legge gulvbelegg på betong

Vi har bestemt oss for å ha gulvbelegg i hele huset. I og med at vi har betonggulv lurer jeg på om det er noe man . Et alternativ til å legge nytt betonggulv, er å legge et lett, flytende gulv på fuktsperre og trykkfast varmeisolasjon oppå det gamle betonggulvet.

I praksis er det viktig å vite hvor lang tid betongen må tørke før det er trygt å legge på belegg. Vinyl og linoleum bør ikke legges før den relative fuktigheten i . Dette kontrollerer du ved å legge et rettbord på kant oppå bjelkene, og se om det rir. Man kan fint legge vinyl på gammelt vinylbelegg, kork og linoleum.

Det er nødvendig for at betonggulvet ikke skal trekke til seg for mye av . Tenker å legge plast/papp mellom betong og sponplatene. Både laminat, parkett, tepper og belegg legges rett på betongen, med riktig underlag. Gulvbelegg i Texline- serien har en genial, patentert tekstil-bakside som isolerer.


Jeg skal legge gulvbelegg på kjøkkengulvet og lurer på om jeg kan legge . Sørg for å tørke betongen før du legger gulv. Kan jeg legge Pergo-vinyl over et eksisterende gulv? Trenger jeg et underlag når jeg skal legge Pergos vinylgulv?


Man kan legge varmekabler eller rør til vannbåren varme i selve sålen.

Hvis man skal ha et annet gulvbelegg på betongfundamentet kan man . Det tar ofte år å tørke ut betonggulv som ligger direkte mot mark. Gulvet kan også få tilførsel av ny fuktighet. Platon Gulv kan anvendes uansett fukttilstand i . I oppussingsbloggen kan du følge oppussingen av en spektakulær leilighet fra start til slutt.


Nå: Varmekabler, avretting og betonggulv. Mot betonggulvet legges en mm plastfolie, som fuktsperre, med 50. EPS eller XPS på gulv med en sponplate over.


Spørsmålet mitt er om noen har erfaringer med å legge parkett rett på betongen - altså ingen varmekabler e. Polyflor anbefaler ikke å legge belegg på gammelt gulvbelegg. Restfuktigheten i betonggulv må ikke overstige Rf, plategulv ikke mer . Ny betong må herdes fullstendig og forsegles. Rekker du ikke legge belegg på Weber Gulvavretting Hurtig så fort som du. Gamle betonggulv som ikke er rette nok for det belegget du ønsker, kan enkelt . Handle Vinylgulv Pergo Premium Lys Betong billig, bekvemt og sikkert på nettet.


Kan jeg da legge kablene rett på belegget,eller må jeg bruke typ masterboard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.