mandag 4. desember 2017

Farge kjøkken

Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge , men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Jeg er veldig glad i gråtoner, men . Hvite kjøkken har på blitt en slags standard de siste årene, og det har vært liten tvil om hvilken farge man skal velge. Nå, etter år, har det . Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå. Når folk skal bygge sitt nye kjøkken , legger de vekt .

FARGE PÅ KJØKKEN : Ifølge fargeekspert Tove Steinbo kan rødt på kjøkkenet føre til fordøyelsesvansker. Hvitt gir oss generelt veldig lite, mens . Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet. Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå. Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak, hvis du allikevel har et kjøkken som er . Mange kaster ut kjøkkenet når de vil ha fornyelse, men husk at maling kan være et alternativ.


Det er en rimelig måte å få et kjøkken med et . Kjøkkenet bør være appetittlig og fresht, men kan gjerne ha litt fart fargemessig. Et gammelt kjøkken kan raskt bli nytt med en annen farge.

Fargevalget til det nye kjøkkenet er viktig, fordi du formodentlig kommer til å se på fargen en del år. Hvis du vil ha et smart kjøkken som er . Valget av farger er helt avgjørende for en stilsikker og helhetlig opplevelse. Hvitt lysner opp og gir et elegant uttrykk, særlig om en velger kjøkkenfronter og benkeplate i samme farge. Med et hvitt kjøkken som base har du . Her er fargene du heller bør velge.


Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det . Blå vegger malt i fargen Denim Drift fra Nordsjö er beroligende og. Et svart kjøkken virker mindre rungende med en mørkeblå vegg. Et funksjonellt område med høyskap. Sspisested og en bar for kos og hygge. Den totalt matte sorte fargen i mitt grepsløse kjøkken ble en sensasjon ! Vi tegner flere og flere kjøkken med lekne løsninger der en kombinerer farger og teksturer.


Flere kunder går for mørkere farger. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst . Er det egentlige noe i myten om at fluene ikke liker blåmalte kjøkken ? Mange mener at kjøkken ble malt blå fordi fargen holdt fluene borte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.