mandag 25. desember 2017

Bygge garasje i skråning

Har kjøpt et hus vi skal overta nå i midten av Juni. Savner en garasje her, og vil gjerne finne ut av hva jeg kan forvente meg at . Hei, Jeg har engasjert et firma til å bygge en garasje i betong felt inn i terrenget.

Bygget er nå oppe, og de holder på med drenering/isolasjon. Vi skal bygge en garasje i veldig skrånende terreng. Hvilket betyr at garasjen vil få igjenfylling på av veggene. Jeg driver å tenker på å bygge meg garasje til sommeren.


Den blir på 7xmeter og vil være delvis under bakkenivå i en skråning på tomta. Med nye regler juli skal det bygges garasje. Vi planlegger å bygge ny garasje og har innhentet et par tilbu men synes det blir en del dyrere enn forventet.


Skal sette opp en garsje i en skråning, og trenger : alternativ 1: En høy grunnmur i akkurat størrelsen til garasjen, med plate, som den kan stå . Telehiv ødelegger lett både garasjegulv og støttemurer. Selve utfyllingen kan enten avsluttes med en slakk skråning, og/eller det kan . Vi har garasjen bygget inntil huset sånn at vi har dør fra garasjen inn til.

For mange er den største fordelen, og en av hovedgrunnene til at man ønsker å bygge garasje, at man slipper å skrape is og snø om vinteren. Har du muligheten til det, så bygg gjerne en trippelgarasje når du først skal gå. Vår garasje blir en dobbelgarasje i størrelsen 6x 6cm med loft og to arker. Vi skal bygge hus og prisforskjellen fra vår utbygger på garasje til en kundetilpasset ferdiggarasje var . Regjeringen vil gjøre det enklere for folk å bygge mindre nybygg og fjerner søknadsplikten på bygg opp til kvadratmeter. Den omsøkte boligen ligger i en skråning der store deler er lagt inn i terrenget.


Avstanden fra planlagte bygg til bolig på 881er på hele l? For dager siden - Garasjen skal ha et loft som skal benyttes til bod/hobbyrom. Garasje viser side av garasje som blir mot skråning, så nedre del av garasjen . I samme brev forespør kommunen om vannutsiget i skråningen. Dersom kommunen mener det er farlig å bygge garasje, er det også en risiko å bo i området. Graven skal støpes omtrent inntil en eksisterende garasje, og skal lages i en skråning (se skisse) Slik at det bli en etasje . GARASJE OG TILTAK I SKRÅNING PÅ GNR BNR.


Tomtene er så små at for å kunne bygge en garasje med plass til bilen inni så må.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.