mandag 4. desember 2017

Blandebatteri vaskemaskin

Håper noen kan gi meg noen innspill. I kjelleren har jeg vaskerom. I dag er vaskemaskin koblet på kran til utslagsvask. Anser meg selv som rimelig handy med god teknisk innsikt.


Trenger dog et par innspill på hvordan jeg best kunne fått . Jeg har prøvd å lete på nettet etter et armatur som har vanlig kran og tilkoblingsmulighet til vaskemaskin slik som bildet viser.

Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering! Et praktisk blandebatteri for vaskekar med svingbar tut og avstengning til vaskemaskin. Enkelt og praktisk på vaskerommet.


Du trenger ikke være fotballspiller for å gå på fotballkamp, og du trenger ikke være rørlegger for å kjøpe vaskeromsarmatur på nett. Vi tror du blir fornøyd. Avstengning for oppvaskmaskin eller vaskemaskin.


Separat avstengning for oppvaskmaskin eller vaskemaskin. Tilpasset benkmontering.

Fungerer med eller uten blandebatteri. Se våre blandebatterier i moderne eller tradisjonell design! Du kan velge mellom ettgreps og togreps batterier i krom, nikkel eller pulverlakkert messing. Går det an, og må man ha en spesiell type vaskemaskin? Trenger jeg bare å kjøpe noen deler for å koble det til?


Har bad uten uttak, og tre trapper opp. Vi anbefaler deg å velge et blandebatteri med høy tut til vaskerommet, slik at du får plass til å sette en bøtte under kranen. Har lyst til å flytte vaskemaskinen opp, men er ikke lagt opp til vanlig vaskemaskinkobling på det badet.


Er det mulig å koble den til blandebatteriet på dusjen for å få vann inn og la vannet renne ut i vanlig vaskemaskinopplegg på vaskemaskinen (litt høyt oppe) og ned i sluk? Evt lage en kobling på baksiden av. Badeeksperten har alt innen amratur vaskerom på et sted til lavest mulig pris. Har du ikke stoppekraner tilknyttet oppvaskmaskin og vaskemaskin , er dette heldigvis en forholdsvis enkel jobb - men som for alle VVS-installasjoner må du få en fagperson til å gjøre jobben for deg. Du kan selv velge om du vil ha separat stoppekran, eller blandebatteri med en stengefunksjon.


Legge opp og koble til vask, blandebatteri, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Fint hvis arbeidet kan gjøres i løpet av fred. Vaskerommet har utenpåliggende rør.


Det er et blandebatteri over utslagsvasken som skal skiftes. Det skal settes opp en kran til vaskemaskin ca.

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! I tillegg finnes stoppekraner til installasjoner som vaskemaskin og oppvaskmaskin i boliger.


Dersom kranen er lagd slik at den kan blande kaldt og varmt vann til vann med høvelig temperatur, er det vanlig å kalle det et blandebatteri. Grohe Zedra med uttrekksdusj og kran for oppvaskmaskin - Grohe Zedra ettgreps blandebatteri med uttrekksdusj og kran for oppvaskmaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.