mandag 4. desember 2017

Betong maling

Halvblank spesialmaling for mur- og betonggulv i tørre rom. Drømmer du om vegger med en røff betonglook? Flaten må være ren, tørr og fri for oljestoffer. Anvend Trestjerner Gulvrens.


Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Dersom løstsittende maling er fjernet, flekkgrunner du bar mur med JOTUN MUR PREMIUM .

Her har vi samlet en oversikt over råd i forbindelse med maling utendørs der du har ulike. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som. Du kan male betongen rett på veggen eller peisen, og det ser rått ut. Vannbasert, 2-komponents epoksymaling som egner seg til f. Ved krav til fuktgjennomtrengelighet anbefales ikke mer enn to . Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Våre produkter for puss og betong er lette å jobbe me hurtigtørkende farger som. Det er også svært viktig å bruke riktig type maling og samme pusskvalitet .

Ved å velge riktig maling , er det å male en betongflate et relevant alternativ for fargesetting av betongoverflatene. Spesialmalinger for betong har vist seg å ha . Betongmalingen er slitesterk . Vanntynnbar maling for betonggulv. Til innendørs bruk til betonggulv. Vi har alt du trenger til utendørsmaling. Finn murmaling, takmaling og betongmaling i høy kvalitet og mange farger!


Blanke flater slipes lett, betong med en diamantsliper, tre med slipepapir. Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet.


TRESTJERNER BETONGMALING 3L. Malingen kan brukes på de fleste underlag, som tre, gips, . Jeg hører at betongmaling er ideelt til bruk på gulv på ba eller våtrom som. Er jo veldig enkelt og bare spørre på fargehandelen du skal handle malingen på:).


Mineralske flater inkluderer her lettklinker, tegl, puss og betong. Maling av gipsplater med kartong omhandles også. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Maling, Innendørs, 3L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.