mandag 20. november 2017

Slipemaskin gulv leie

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, pigghammere, tepperensere, store vinkelslipere og lignende. Se eksempler på verktøy på bildet nedenfor. Utvalget vil variere noe mellom de ulike MAXBO- butikkene.


Lettbrukelig og meget anvendelig gulvslipemaskin ,bonemaskin,poleringsmaskin.

Vi leier også ut andre maskiner og verktøy til bruk innen bygg og reparasjoner. Mindre slipemaskiner til å slipe . Bufret Lignende Lei ikke mer enn du trenger! Her har vi satt opp ulike utleiepakker med priser, tilpasset forskjellige slipeprosjekt. Fortell oss størrelse og tilstand på gulvet eller trappen du skal slipe, så blir du anbefalt en egnet pakke fra oss.


Pakkene kan selvfølgelig tilpasses, og de blir billigere enn å leie en ekstra maskin senere. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie.

Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Ta kontakt med oss for en hyggelig leiepris! Har du et gulv du selv ønsker å slipe? God kvalitet til lave priser.


Vibratorstamper, Wand vibrator Enarco,. Gulvbehandling og rengjøring. Gulvsliper med bån Kantsliper kort, Rondellsliper, Støvsuger Kärcher, Teppestripper, Tepperenser, . Det viktigste er å bestemme seg for om man kan håndtere gulvslipemaskinen.


Den veier en del og man må være i stand til å flytte jevnt på den, slik at den ikke kjører seg fast og sliper et kumlokkformet hull . Leimax har utleie av slipemaskin for parkett og tregulv for leie i Trondheim og Oslo. Masse Blå Bosch verktøy. Utleie: Masse Blå Bosch verktøy. UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv.


Priser finner du i vår prisliste.

Forsikringspremie kommer i tillegg. Kataloger og prislister . Profesjonelt utstyr som gjør jobben mye lettere, sparer tid og gir et bedre og mer holdbart resultat. Gulvsliper og kansliper hvis du vil gjøre . Vi har Hagerty tepperensemaskiner til utleie. Hvilken slipemaskin skal jeg velge? Det finnes mange ulike typer gulvslipemaskiner for leie , og hver maskin har sitt ideelle bruksområde.


Det er av største viktighet at valget blir riktig fra starten av, for da går arbeidet unna på den mest effektive . Maskinen sliper skånsomt mot underlaget og er utstyrt med tre slipeskiver. En lett og brukervennlig slipemaskin egnet for sliping av kanter eller små flater. Fjerner enkelt rester av lim, maling og lakk. Slitte tregulv kan bli som nye etter en runde med slipemaskinen og noen strøk med lakk.


Vi er også tilgjengelig i hele Norge! Noen foretrekker også å leie en tredje maskin, spesialisert på å komme til i hjørner. Endte opp med å leie stor gulvsliper, med rikelig med 4 og 1slipebånd og . Send epost her til: Stormo as. Gulv og trappsliper til leie. Kontakt oss, eller gå til nettside for mer info.


Mangler: slipemaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.