torsdag 2. november 2017

Sibirsk lerk kledning

Om det er mot en eksisterende vegg så er det vanlige at du setter opp et stenderverk. Bruk luftlydisolering når du vil isolere mot lyd som produseres direkte i luften. Med isolasjon i en vegg forbedres lydisoleringen med 5–dB sammenlignet .

LYDISOLERING: Lydisolering mot eksisterende vegg. Prosjekt : Lydisolering av leilighet Diskusjon. Langs veggen fyller jeg med 16mm gummi-gulvlist etterfulgt av latex fug for å tette.


SINTEF Byggforsk har målt lydisolasjon i vegger, gulv og himling med.

Vegg ble montert med en 1mm fibergipsplate på hver side og isolasjon imellom. Det betyr at ei himling av bord gir dårlig lydisolering. Men du må ikke henge opp gipsplatene direkte på den eksisterende himlinga. Metoden egner seg svært godt til rehabilitering i eksisterende bygg.


Sibirsk Lerk (Larix Sibirica) har den fordelen at trevirket neste bare har kjerneved og at tettheten ligger på nesten 7kg/m(lik Eik og Bøk). Er det nokon som har valgt dette og som kan sei litt om kva den totale prisforskjellen blei mellom dette . MOELVEN leverer fasadematerial/kledning i ulike profiler og bredder. Forskningsbasert sammenligning av sibirsk lerk og vanlig gran/ furu viser at høvellast i . Med sine vakre definert årringer og sine vedlikeholdsvennlige egenskaper er lerk et godt egnet materiale til både terrasser, tretak og kledninger.

Kler du veggen med sibirsk lerk får du en vedlikeholdsfri. På kledningen fester det seg pollen, skitt og smuss som kan gi grobunn for . Furu, lerk, gran, osp og eik er de tresortene som brukes mest i Norden til ubehandlete. Det kan være stor fare for råte her i og med at kledning ikke er luftet særlig mye.


RWC ikke dyrere enn osp,sibirsk lerk osv. Rettkantet panel i finsagd sibirsk lerk, som er et tettvokst treslag med en stor andel av kjerneved. Lerketre har en naturlig høy råtebestandighet bl. ECO TIMBER AS importerer og bearbeider sibirsk lerk til høvellast for.


Nybygget har utvendig kledning og tretak i sibirsk lerk. Vi importerer sjølve materialar av Sibirsk lerk fra fabrikk i Estland. Lerk blir brukt som takbor til utvendig kledning og ikke minst terrasser. Den spesielle kvaliteten i sibirsk lerk handler om måten den vokser . SIBIRSK LERK er et eksempel på at nyvinning ikke alltid er det beste. X0SIBIRSK LERK DOBBELFALS RETT KANT 21X0SIBIRSK LERK DOBBELFALS RETT . Terrassebord i sibirsk lerk, inneholder mye kjerneved som gir lang holdbarhet.


Ubehandlet sibirsk lerk vil etter en tid få en . SIBIRSK LERK: Dette huset på Rykkinn har sibirsk lerk på kledningen og vil grånes med været og tiden. Bruker du Takbord i SIBIRSK LERK har du et vedlikeholdsbesparende tak som varer i. Liggende Dobbelfals kledning leveres med endepløying = svinn. Ikke minst kreves det meget lite vedlikhold av kledning i sibirsk lerk.


Behandling For å beholde en gylden og pen overflate, kan lerken grunnes og behandles . De siste årene har det også blitt populært å kle med osp, eik eller sibirsk lerk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.