torsdag 2. november 2017

Rømningsstige

Norgesstigen er europeisk EN 1godkjent. Utførelse i sjøvannbestandig aluminium med eloksert overflate, kombinert med . For andre størrelser, se lenger ned på siden!

Sørlandstigen - utfellbar brann/rømningstige meter Sintefsertifisert brannstige. Sikkerhetsprodukter og løsninger av høy kvalitet, med kundens behov i sentrum. Med enkle håndgrep kan stigen veksle fra en smal list på veggen til en stødig og solid rømningsstige. Stigen leveres både som ferdig stige i hele lengder og i .

Eurostigen GS, utfellbar rømningsstige med gesimsløsning. Eurostigen US – standard utfellbar rømningsstige. Dette er en redningsstige som er enkel i bruk og den trenger ikke montering - den henges enkelt og . Dette er en redningsstige som er enkel i bruk og den trenger ikke montering - den . Vær den første til å vurdere dette produktet. Ved enkelt grep felles stigen ut og gjør rømning langt tryggere både for små og store. Stigen er heldigvis ubrukt og i fullt brukbar stand.


Ryggbøyle kan tas av og stige består av to sammenføyde elementer. Scando utfellbar rømningsstige i aluminium. Vi leverer brannstiger for selvmontering, ønsker du at vi skal ta oss av monteringen kan vi selvfølgelig gjøre det også.


Etterlysende skilt, Aluminium med skumtape på baksiden. Husk å velge størrelse etter maks synsavstand! Markeringsskilt for rømningsvei gjennom vindu til stige Dette skiltet monteres ved vindu som er rømningvei.


Bygg Reis Deg: Krav om ryggvern i rømningsstiger over fem meter, kan nå innfris av den nye Eurostigen RVS, forteller leverandøren Grove . Den nye Eurostigen RVS stigen med ryggbøyle tilfredsstiller alle myndighetskrav til sikkerhet og rømningsstiger, samtidig med byggherrens og . Vårt firma ble startet i 19så vi har lang erfaring med flagg og flaggstenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.