fredag 17. november 2017

Oppbevaring bergen

Her kan du oppbevare bagasjen din i Bergen sentrum mens du gjør andre ting. Vi tilbyr deg lagring og oppbevaring på vårt lager i Bergen. Du får du ditt eget lagerrom. Prisen er kroner 9- mpr.


Selvbetjent lagring Bergen.

Trenger du lagerplass i Bergen ? OK Minilagers avdeling på Søreide er et rimelig alternativ til konvensjonelle lagerhotell. Hos oss kan du lagre møbler og innbo . Dersom du er på utkikk etter lager i Hordaland har du kommet til riktig sted. Vi har lagerrom til leie i Bergen , med byens beste priser og åpningstider. Vi hjelper deg med anbud på oppbevaring.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Bergen.

Enkel, trygg og sikker lagring hele året. Vi skal til Bergen på fredag og skal videre med båt innover Sognefjorden senere på dagen. Vi har da med oss to kofferter som vi må oppbevare et sted noen . Skulle ditt behov ligge lengre vest, ligger hovedlageret i Bergen på Nesttun. Det er per i dag dessverre ikke mulig å få oppbevart bagasje ved Bergen lufthavn , Flesland.


Men det er mulig å sjekke inn inntil timer før avreise om du flyr . Her kan bedrifter, organisasjoner og privatpersoner oppbevare sine arkiver. Offentlige arkiver skapt i Bergen kommune, har avleveringsplikt til Bergen Byarkiv. Vedlagt folger forslag til Temaveiledning om oppbevaring av farlig stoff. I Norge er det ingen krav til hvor et testament kan oppbevares , derfor varierer det også hvordan dette gjøres.


De vanligste løsningene er å oppbevare. Lager til leie få minutter fra Bergen sentrum. For oppbevaring av møbler og innbo samt for private eller ekstra lager til bedrifter.


Index Interiør har lang erfaring med tegning og planlegging av løsninger tilpasset dine. OPPBEVARING SPISEPLASS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.