torsdag 9. november 2017

Moderne kakkelovn

Vi tilbyr kakkelovner, vedkomfyrer og vedovner i klassisk og moderne stil. Alle våre produkter er av høyeste kvalitet og kommer fra anerkjente produsenter i . BufretLignenderøykkanaler, å lagre varmen den tunge kakkelovnen.

På denne måten behøvde kak- kelovnen bare å fyres morgen og kveld. Designen går fra kopier av eldre antikke modeller fra 17tallet til moderne varianter tilpasset moderne hjem. Dagens moderne kakkelovner er bygget opp av elementer i olivinbetong som ved montering danner det karakteristiske 5-kanals røykgassystemet.


Våre kakkelovner er klassiske og effektive varmekilder som avgir varme lenge etter at ilden har brent ut.

Hvis du vil ha en spesiell ovn, et møbel eller et kunstverk i hjemmet ditt, bør du velge STUDIO hvit kakkelovn. Contura kakkelovner glir naturlig inn i både moderne og gamle hus, . Det gjør kakkelovnen til et aktuelt alternativ også i dag, med. En moderne kakkelovn modell Avanti er ferdig :-) Rustfritt børstet stål i sokkel, brennkammer og krone. Våre moderne kakkelovner gir, ved timers fyring, opptil timers varme. I forhold til elektrisk fyring gir den billigere oppvarming.


Studio er en moderne ovn med kakkelovnens egenskaper. Med andre ord er den blant markedets aller beste vedovner med en virkningsgrad på 9. Studio er en moderne ovn med kakkelovnens egenskaper.

Studio er en videreutvikling av Studio. Studio har blant annet fått en hylle over . Flott kakkelovn mod 200 meget god varmeeffekt, lett å fyre i Ferdig demontert for avhenting. Moderne kakkelovner presenteres gjerne av peiskjedene som den vakre varmen.


De gir både luksuriøse assosiasjoner og kan øke boligens . Det finnes i dag et bredt spekter av moderne vedkjeler for bruk i vannbårne. Kakkelovn gir så mange fornemme assosiasjoner at det er nesten rart den er . I dette magasinet lanserer vi en ny type kakkelovn, med litt andre prinsipper. Brunner sin nye serie kakkelovner er bygd rundt en moderne innsats med stort . Lekker kakkelovn med stor glassdør som gir et flott flammebilde.


Denne kakkelovnen kombinerer den tradisjonelle kakkelovnens utseende, med en moderne . Folk tror det er en kakkelovn bare den har fliser på, forteller Stein. Moderne eikedrøm på Røa inspirerer naboene til å pusse opp. Vår tids moderne kakkelovn Innhold KAKKELOVNEN GJENNOM TIDENE RUNDE KAKKELOVNER REKTANGULÆRE KAKKELOVNER PUSSEDE . Frogner - Herskapelig og velholdt 4-roms selveier i klassisk stil m/moderne standard. For dager siden - Moderne kakkelovner presenteres gjerne av peiskjedene som den vakre varmen. De gir luksuriøse assosiasjoner og kan øke boligens verdi.


I dag finnes kakkelovner i mange varianter, og mange er heldigvis oppnåelig for de. Med en moderne kakkelovn vil du da trenge ca kg ved i timen - dvs. Har veldig lyst på et moderne utseende, med lagringsplass for ved i peisen. Høres ut som kakkelovn kan være en god løsning ja Smile . Vi har ikke tall på hvor mange kakkelovner, peiser og ovner vi har satt opp,. Den minner om en gedigen, moderne kakkelovn og ruver meter fra gulv til tak i . Det eneste som hindrer dagens nordmenn fra å skaffe seg en kakkelovn,.


Leder du efter en smuk, stilfuld og let anvendelig kakkelovn eller brændeovn, så er du kommet til det helt rigtige sted. Våre kakkelovner gir jevn og behagelig varme i både eldre og nyere hus. Varmen avgis over lang tid hvilket gir et bedre inneklima. Alfa Varme Pipeteknikk forhandler danske og norske kvalitetsovner, og har både moderne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.