onsdag 1. november 2017

Kobber og blikkenslager

Kobber- og blikkenslager er en håndverker som lager og monterer beslag og detaljer til tak, fasader og ventilasjonsanlegg og som bygger opp og tekker fasader . Samfunn › Utdanning og forskning › YrkerBufretLignende23. Blikkenslageren arbeider med alle slags metaller i form av tynnplater som f.

Vestfold Kobber blikkenslagerverksted AS. Vi gjør alt av blikkenslager arbeider på eneboliger som Takrenner, nedløp, sålbenker, gesimser og fasade . AS ble etablert i februar 200 med røtter helt tilbake til 1918. Eierne, har alle mesterbrev i kobber og blikkenslagerfaget og innehar en solid .

DP Kobber- og Blikkenslager DA Lommedalsveien 213Lommedalen. Vårt formål er å samle laugets medlemmer i ventilasjons- og blikkenslagerfaget for å ivareta felles interesser overfor myndigheter og andre organisasjoner. Kontaktinformasjon for DP Kobber- og Blikkenslager DA Lommedalen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Trondheim Kobber og Blikkenslager Vi utfører alt innen takarbei blant annet piper, båndtekking, takrenner, snøfangere, takstiger, beslagsarbei service og . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Kaarud AS er en tradisjonsrik blikkenslagerbedrift med eget blikkenslagerverksted som snart fyller år. Fagteori for kobber- og blikkenslagere VK1. Jansson`s kobber og blikk utfører alt i taktekking og blikkenslagerarbeider: Skiffer; Takstein; Takpanner,korrugerte plater .

Lars Eriksen er generasjon blikkenslager. Blikkenslager Lars Eriksen tilbyr en rekke tjenester for både privat og. Mesterbedrift med lang erfaring i bransjen og gode referanser.


Vi har i dag tilsammen� rs erfaring i . Dp blikk består av dedikerte blikkenslagere med over års erfaring i faget. Vi kan hjelpe deg med alt av blikkenslagerarbei ventilasjon, takrenner, takarbeid og fasadearbeid. Kobber/blikkenslager – Håndverksforeningen i Trondheim. Viser våre medlemsbedrifter innen kategorien Kobber/blikkenslager.


Velg et kompetent og kvalifisert firma for å gjøre jobben – velg Nordstrand Kobber Blikk AS. Vi er et blikkenslagerfirma som tar oppdrag i Fredriksta .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.