torsdag 16. november 2017

Fukt i kjellergulv

Bli kvitt fukten i kjelleren. Vi gir deg tips og veiledninger til hvordan du blir kvitt fukt i kjelleren en gang for alle. Gulvet er derfor ekstra utsatt for fukt. Les mer om gulv og fukt her.


Fukt i kjeller må bekjempes for å unngå bygg- og helseskader.

Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre . Hvis kjelleren er fuktig, finnes . Vi har drenert og brukt leca som drensmasse, men det registreres fortsatt noe fukt i gulvet, antagelig pga . Kjeller arealet utgjør ca kvm. Dette kan føre til at vann spruter mot veggen og fukt suges kapillært inn i den. Et vanlig tegn på mangelfull fuktsikring av kjeller og grunnmur – og gulv ). En typisk kjeller for sin tid.

Lavt under taket, fuktig og rått. En uinnredet kjeller kan bli til barnerom, ba tv-stue eller utleieleilighet. For hvis vegger og golv ikke er beskyttet mot fukt fra grunnen, så kan . Denne viste at færre enn én av husstander hadde utbedret påviste skader på grunnmur og kjeller.


Folk tar ikke den utfordringen på alvor, . Saltutslag på vegger og kjellergulv er tegn på at det kommer inn fukt utenfra. Høy luftfuktighet i råkjelleren kan ikke gi slike saltutslag. Få en innføring i hva EPS-fuktsikring kan gjøre med fuktskade i kjeller ! EPS ( Elektro Puls System) er.


Bli med å se hva EPS-fuktsikring gjør med en fuktskadet kjeller ! EPS fuktfjerningssystem kan brukes. Da var kjellere areal for oppbevaring og vaskerom. Vegger og gulv var ikke isolert.


Derfor ble heller ikke fuktighet som skyldtes dårlig drenering . Så nå skal jeg la dette tørke. Under betongen har jeg gulvvarme,.

Nå finnes det hjelp som kan stoppe fukt og saltutslag. Uten en effektiv fuktsperre vil fukt fra betongen angripe trematerialene fra undersiden. Platon Gulv løser de alle fleste fuktproblemer i betonggulv ved ” passiv” . Problemer med fukt i kjeller ? Vi hjelper deg å fjerne fukt fra huset ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.