mandag 27. november 2017

Aluminiumsplate kjøkken

Alloc kitchen wall børstet aluminium slett. Foretrekker du et rent og minimalistisk kjøkken ? Kjøkkenplater med moderne mønster som holder seg rene og hygieniske år etter år. Leveringstid: Inntil virkedager. Flotte veggplater i rustfritt stål eller herdet glass, levert direkte til din adresse.


Klikk inn og se våre mange veggplater.

Produktet er designet for bruk i tørre områder og i . Vi kjøpte et nytt hus for snart et år siden. Her er et fint kjøkken , i eik med grå benkeplate. Parketten er også i eik, veggene er lyse og hvitevarene . Bredt sortiment innen metaller.


Alle våre avdelinger lagerfører et bredt spekter innen rustfritt, syrefast og aluminium. Vi har lang erfaring og høy kompetanse . Er du lei av de gamle flisene på kjøkkenbenken din?

Vi leverer aluminiumsplater til ditt kjøkken. Platene er vedlikeholdsfri og enkelt å rengjøre. Disse platene erstatter fliser over kjøkkenbenken. Foto: Foto: Produsenten. Mette Karlsrud Stene-Johansen.


Plater som dette selges i KG, så det spørs hvilken tykkelse og hvilken utførelse du vil ha. Kitchen Board plater til kjøkken. Har du fast vegg bak det hele, slik at platen f. I tillegg veier aluminium en tredjedel av stål. Med på kjøpet får du alle de andre egenskapene aluminium har. En børstet rustfrie stålplate har et begrenset . Velg kobber til ditt kjøkken.


Mange liker å ha disse dekorative pannene på veggen til pynt, men de er så mye mer enn det. LYSEKIL list for veggplate, aluminium. Skreddersydd for ditt kjøkken. Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater.


Designglass kjøkken blir mer og mer populært, ikke bare fordi det er estetisk flott – men. Trykte aluminiumsplater til rommene på Mølla Hotell, Lillehammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.