tirsdag 31. oktober 2017

Sprekk i pipe

Her følger en liten oversikt over vanlige problemstillinger: Sprekk i pipa, Trekk i ovnen, Røykkanal, Sprekk i ildstedet, Trekk i skorsteinen, Hva er riktig trekk? Hadde feieren på besøk for dager siden, han sa at nå var sprekken så lang at pipa burde rehabiliteres. Hei, skal forlenge pipa mi, den er bygd med leca elementer, hadde i første omgang tenkt å bare fortsette med de samme elementene videre.

Nyttige tips med faglig holdbarhet ”Sprekk i pipa” Hva er en sprekk ? Det fins bare ett alternativ når pipa ved ovnen slår sprekker: Ned med all løs puss, og begynn helt forfra. Er du heldig, kan du greie deg med en liten og . Beskrivelse på de ulike metoder for rehabilitering av Leca pipe.

Fastklemte Leca rør i skorstein, kan resultere i sprekker i forings rør, inne . Leca-pipa sprekker under de høye temperaturene vedfyringen gir. Leca, som har livstidsgaranti på skorsteinen sin, satt plutselig med tallrike . Nødetater rykket ut til et bolighus på Beistad i Steinkjer på grunn av røykutvikling, men det viste seg at en sprekk i pipa var årsak. Feiervesenet på Hvaler har så langt i år oppdaget sprekker i til sammen Lecapiper.


Pipa til Åge Juliussen har sprukket helt ned. Feil bruk av pipe handler ofte om uvitenhet, men når det gjelder gamle piper med visuelle mangler som blant annet sprekker, så kan det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.