mandag 9. oktober 2017

Polarisert glass

For at du skal forstå hva polariserte glass er, må vi forklare hva de gjør med lyset, og da må vi begynne med å forklare hva polarisering er. Polariserte solbrilleglass gjør at opptil av det sjenerende reflekterte lyset. Briller utstyrt med glass som har polariserende effekt (SkyPol ZEISS) gjør livet.


Det kan godt hende du har briller med polariserte glass uten å vite det - og det er enkelt å sjekke. Det eneste du trenger er et par andre briller .

Er du følsom for lys eller befinner deg mye nær hav og sjø? Da er polariserte solbriller absolutt noe for deg. Med polariserte glass slipper du . Polariserte glass forbedrer kontrastsynet, blokkerer blendende reflekser og reduserer øyetretthet. Polarisering er en egenskap ved lys, radiobølger og røntgenstråler som er.


Strekk og trykk-krefter i glass og gjennomsiktig plast forårsaker polarisering av lys. Uchermann mener også at polariserte glass kan være en fordel.

Det spesielle i påskefjellet og ved sjøen om sommeren er at sollyset kan bli . Alle solbrillene fra Polaroid har polariserte glass som nøytraliserer ubehagelige refleksjoner fra eksempelvis en våt veibane, vannoverflater eller snø. For eksempel bruker fiskere ofte polariserte glass. Brillene gir høy beskyttelse og enestående sikt og du vil garantert merke fordelen med polarisert glass , som betyr at det er hele ni lag som blokkerer gjenskinnet. Riktige solbrilleglass beskytter øynene dine optimalt og de hjelper deg til et avslappet syn. Les mer om hva du bør tenke på ved kjøp av solbriller, her.


Et spesielt filter på glassene absorberer reflektert lys, slik at øynene ikke påvirkes av det blendende lyset. Derfor beskytter ikke bare polariserte solbriller øynene . Våre polariserende brilleglass gir bedre sikkerhet og synskomfort utendørs - særlig ved svært reflekterende overflater som snø eller vann. Disse spesielle glassene gjør det lett å se . De er laget av høykvalitets lettvektsmateriale.


Sitter behagelig uten å presse over ørene. Solbriller med polarisert glass. Er det noen som vet hvor jeg kan skaffe plater med polarisert glass ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.