torsdag 5. oktober 2017

Mørtel til pipe

Hey'di Ildfast Mørtel er en sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet som benyttes til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av ildsteder, . Ytterelementene på pipa er murt med vanlig mur/puss mørtel, det samme gjelder . Pass på at du får mørtel egnet til dette.

Mur- og pussmørtel fås i flere størrelser, men normalt vil en sekk på eller kilo . Tenker du å renovere din eksisterende pipe, eller har du kanskje lyst på en ny? Hos MAXBO finner du alt du trenger av mur, stein og blokker. HEY'DI ILDFAST MØRTEL Tørrmørtel til innmuring av røykrør m.

Sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet som benyttes til . Du kan også velge hvilken enhet du vil benytte; Pall eller Stykk. Big bag, Pussing og muring hvor det stilles krav til vanntett mørtel. Utvendig pussing og muring av pipe, kjellervegger under bakke, o. Utfordringen ved både muring og pussing er å få mørtelen til å feste seg til.


Her er noen bilder fra pussing av pipe og brannmur på huset.

Pussing og kosterapping på mur- eller betongvegger. Hvis du noen gang har lagt merke til løse mursteiner og hull og brutt mørtel på utsiden av skorsteinen, har du sett eksempler på avskalling. Alle fuger er fyllt med mørtel, og en side er ferdig med mørtel og puss. Trenger noen til å ta de tre andre sidene.


Er det noen som har erfaring med å forblende en Icopal pipe med naturstein? Bland mørtel av finsand og sement 1:(Ctørrbetong), tilsett gjerne litt . Icopal Celsius+ er en kombinert pipe og peis som. Fordelen med denne pipe metoden er at vi benytter en ventilert. Sementbasert mørtel/lim direkte på pipens murverk. Byggevarer - mur, sement, leca, hey`di, heydi, primer, mørtel, overflatebehandling, slemming, tørrmørtel, stormuring, dekorpuss, baderom, støping, gulvstøping, . Få tilbud fra flere leverandører fra Tromsø.


Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.