tirsdag 3. oktober 2017

Moderne ferdighus

Myten om kjedelige ferdighus er herved avlivet. Erik Storsveen i Block Watne, og viser til deres . Vi er stolte leverandører av arkitekttegnede ferdighus. Laget for norsk klima og dine behov.


Her finner du bilder fra noen av våre funkisinspirerte Urbanhus. Ta en titt og la deg gjerne inspirere av våre moderne ferdighus.

HUSK - VI TILPASSER ALLE . Det gir mye lys, volum og kontakt med uterommet via store . Det skilles mellom tre typer mennesker som kjøper ferdighus : De som. Stilrent og innbydende hus med mange kjekke løsninger. En vakker moderne bolig, med mange gode løsninger.


For den som er på utkikk etter en bolig med varierte takløsninger i kombinasjon med store vindusflater og åpne planløsninger, har vi hele 15 . Moderne -husene våre kan som alle våre. Vi hjelper deg med å realisere husdrømmen din.

DHH er en trygg leverandør med over års erfaring. Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Soverommene har egne bad og walk-in garderober. Det er fantastiske uteplasser i . Stort utvalg av arkitekttegnede ferdighus i alle stilarter og prisklasser. De beste planløsningene for den moderne livsstil.


EN BOLIG ER MER ENN BARE EN BOLIG. Her skal dine drømmer kunne leve sitt eget liv. En god bolig skal gi deg ro og hvile, en plass der du samler krefter.


Hus har lange tradisjoner innen bygging av eneboliger på kundenes egne. Bygge Øster Hus andre steder i landet? Haugesund - Haugesund – Svært og moderne funkishus med stor. Eidanger - Eidanger – En moderne , lys og luftig bolig for. Bris - et moderne hus med effektiv planløsning.


I Bris kan hele familien utfolde seg - du kan ha opp til soverom og samtidig få gode felles oppholdsrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.