mandag 9. oktober 2017

Liten støttemur

Arendal politistasjon perspektivskisse Foto: BRG Entreprenør. Hos Elektro-entrepenøren Arendal A/S er du sikret ønsket kvalitet til riktig pris innen både sterkstrøm og svakstrøm. Samlet har vi mange års erfaring innen de .

Prosjektleder: Terje Dalevoll, Arendal kommune, tlf: 96Entreprenør: Knut Haugsjå AS, v/ Sigbjørn Selan tlf: 90Byggeledelse: Aprova AS, . Alt i Bygg AS er et entreprenørfirma med sitt hovedkontor på Eydehavn i Arendal kommune, og har . Otera Entreprenør AS Arendal Bygg og Anlegg Vest-Agder. AS Planbygg etablert 19boligplanlegger i Arendal.

Kruse Smith Entreprenør AS avd Arendal har besøksadresse Industritoppen 8b, 48Arendal og postadresse Postboks 16Stoa, 48Arendal. Det siste halve året har entreprenør Geir Nilsen (44) fra Arendal kjøpt seg opp til å bli den fjerde største aksjonæren i det kriserammede . NOBI liten støttemur er produsert for å helle innover i terrenget. Blokkene hviler på massene i bakkant når en kommer litt opp i høyde. Felles er at de både forskjønner og gjør hagen mer praktisk anlagt.


En liten støttemur er både dekorativ og praktisk for . I tillegg er den både dekorativ og praktisk for avslutning av en skrånende tomt, eller av ulike platåer i . En fleksibel mur som enkelt følger formene i hagen.

Den har en vakker bruddflate på begge sider og kan derfor også benyttes som tosidig mur/gjerde. Har en litt stygg avslutning på en skråning ved terrassen vår. Slik gjør du når du skal i gang med å sette opp mur. En liten støttemur er både dekorativ og praktisk for avslutning av en skrånende tomt eller av ulike platåer i hagen. Bak støttemuren kan du plante vekster som . Anleggsgartner Svein Dalen viser deg hvordan du lager en støttemur på en enkel måte.


Bak støttemuren kan du plante vekster som ytterligere vil fremheve steinmuren og gi uteområdet et flott utseende. Også rundt bed kan en liten mur skape trivsel . Steinene har ulike dybder som dekker krav til å stå imot . En høy støttemur som har trykkbelastning, anbefales det å bruke fagfolk til å utføre. Noe forarbeid må påberegnes da det i dag er gressplen som heller noe langs den ene kanten.


Mini støttemur er den ideelle muren for små og store prosjekter. FREMGANGSMÅTE FOR MURING AV STØTTEMUR I TERRENG. En liten terrengmur er både dekorativ og praktisk for avslutning av en skrånende tomt eller av . Denne kan du i de fleste kommuner sette opp uten å søke.


En støttemur er oppkalt etter sin grunnleggende funksjon av å holde jord tilbake på en del av en eiendom. Støttemurer blir ofte brukt rundt dammer og andre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.