mandag 2. oktober 2017

Gulvsliper utleie

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur.


Utleie av alle maskiner til slipe gulv,sliping av gulv. Bonemaskiner,multimaskiner, trekantslipere .

Bufret Lignende Lei ikke mer enn du trenger! Her har vi satt opp ulike utleiepakker med priser, tilpasset forskjellige slipeprosjekt. Fortell oss størrelse og tilstand på gulvet eller . Vi har også egen trappesliper.


Rogalands beste priser på utleie av lifter, minigravere, maskiner, tilhengere, verktøy og mye mer! Gulvsliper med bån Kantsliper kort, Rondellsliper, Støvsuger Kärcher, . UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Vi er også tilgjengelig i hele Norge!

Ved behov for en stor og lettbetjent gulvslipemaskin for tregulv og parkett, kontakt Utleiesenteret i dag for en nærmere avtale om leie ! Priser finner du i vår prisliste. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Brukervennlig gulvsliper på eksenterprinsippet.


Maskinen sliper skånsomt mot underlaget og er utstyrt med tre slipeskiver. Nå er det ikke alle som har tid eller mulighet til å leie slipemaskiner, og for dere har vi profesjonelle gulvslipere med svennebrev som sørger for å utføre en . Gulv og trappsliper til leie. Kontakt oss, eller gå til nettside for mer info. Annonsen er vist 5ganger.


Leimax AS Maskinutleie bistår med både salg og utleie av produkter for anlegg, bygg og hage i Oslo og Trondheim. Kompakt og driftssikker. Byggesystemer: Vi leier ut stillas, maskinutleie og utstyr! Nordisk Utleie AS med avdelinger i Oslo og Sandefjord.


Vi leier ut maskiner, gravemaskiner, lifter, tilhenger, hjullastere, beltedumpere, varebiler og mye mer. Samtidig er leie en fleksibel løsning der du til enhver tid har tilgjengelig det utstyret som passer best til oppdraget. Pakkepriser og langtidsleie.


Vi skreddersyr tilbud til deg som kunde ved langtidsleie og leie av større mengde utstyr.

Vi hjelper deg med å beregne. Mange byggevarebutikker leier ut alt nødvendig utstyr til gulvsliping. Cramo leier ut maskiner og utstyr til bygg- og anleggsprosjekter.


Endte opp med å leie stor gulvsliper , med rikelig med 4 og 1slipebånd og kantsliper med kort nebb med og 1slipepapir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.