mandag 2. oktober 2017

Altan veranda balkong terrasse

Vi bruker begrepene altan , balkong , terrasse og veranda om hverandre, og de fleste av oss har ikke peiling på hverken forskjeller eller likheter. Jeg lurer på hva som er forskjellen mellom altan , balkong , terrasse og veranda. Det gjeld òg dei fire orda altan , balkong , terrasse og veranda , som vi brukar mykje om kvarandre.


For dei fleste er det neppe noko klårt skilje . I disse tider, med fløyelsmyke og lyse sommerkvelder, er det mange som trekker ut på terrassen.

Eller kanskje bare sitter og nipper på balkong ? Jeg bruker disse ordene litt om hverandre. Terrasse , veranda , balkong og altan er som kjent utendørs konstruksjoner der vi gjerne oppholder oss mest om sommmeren, og helst når sola . Kan du forskjellen på altan , terrasse , balkong og veranda ? De kan endre boligverdien med flere. Kjær plass har mange navn.


Slottsbalkongen er ingen balkong. Balkong , tarrasse, altan eller veranda ?

Det sa Thomas Thiis-Evensen til. Om balkong , altan , veranda og terrasse. Fikk jeg det riktig med meg? Veranda : På søyler eller annen konstruksjon. Altan : Finnes ikke Hysteria.


Tenker at terasse har med terra og festet til underlaget å gjøre. Hva er forskjellen og hvor mye prisøkning gir det boligen din? Og trodde balkong var hus, og altan og veranda var bakken. Sogn og Fjordane – veranda , balkong , terrasse eller altan.


En balkong bør ikke forveksles med en veranda eller en altan. Kan ikke inneholde rom for varig opphold og må ha avstand fra nabogrensen . Byggesøknad for terrasse , platting, veranda eller balkong. En altan är en konstruktion utbyggd från huskroppen i entréplan. Med eller utan räcke, men alltid utan tak. Vanligen kräver en altan inte bygglov, men kontrollera.


I dagligtalen brukes ordene balkong , altan , veranda og terrasse mye om hverandre, og ofte feil. Terasse er ikke overbygd.

For å holde begrepene litt fra hverandre har vi . For meg er altan og veranda det samme, balkong er litt finere på en måte. Straumsnes Bygg AS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan , balkong , terrasse eller veranda. Svalganger og altanganger i boligbygninger 526. Utkraget trebalkong 526.


Understøttet trebalkong 533.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.