tirsdag 19. september 2017

Utenpåliggende skyvedør i glass

Sett et moderne preg på kontoret og hjemmet ditt med en helglasset dør eller utenpåliggende skyvedør i glass. En skyvedør i glass er et spennende utgangspunkt for et mer moderne design og minimalistisk interiørstil. En utenpåliggende skyvedør brukes mange steder .

Skyvedør i vegg og utenpåliggende skyvedør. Om du velger en dør med utenpåliggende glasslister kreves det en innbygningsmodul til minimum 122mm . Da kan du anvende en utenpåliggende skyvedør. Stable Effect - ny serie massive innerdører med moderne mønster og spennende glassåpninger.

Jeg er på jakt etter en utenpåliggende skyvedør av glass. Noen som kjenner til leverandører av slikt? Har funnet et bilde av en skyvedør i frostet glass med utpåliggende.


FROSTET GLASS: Denne skyvedøren er i frostet glass og går. Hvis du vil lage en utenpåliggende dør selv, kan du kjøpe skinne og hjul . Vi har lagt opp til en utenpåliggende skyvedør i huset vårt. Kan leveres med Daloc Linea-mønster, fabrikkmonterte karmhylser, lås, glassåpning, synkroniseringsbeslag m.

Vi tilbyr pålitelige skyvedørsystemer fra kjente europeiske produsenter. Et varmeisolert skyvesystem med bladvekt på opptil 2kg og et termisk . Ormsøy med stort glass kan også leveres med. Sonys kontor, Stockholm - Innerdører, finerte glassfelter, systemvegger og vinduer levert av oss. Integrerte og utenpåliggende skyvedører med. PEN: Bokhyllen fungerer som skyvedør og skillevegg mellom kjøkken og stue.


FROSTET GLASS: Denne skyvedøren er i frostet glass og går . Kanskje du da skal vurdere en skyve eller foldedør i glass? Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du sparer . Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du kan. En utenpåliggende skyvedør sparer gulvplass og er en smart løsning i mange hjem. Skyvedørs beslag med utenpåliggende bolter serie 9200. Glassdører leveres med herdet klart glass som standard.


Utenpåliggende skyvedører leveres med skinne og beslag i rustfri stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.