mandag 18. september 2017

Test laminatgulv

Vann er gulvenes verst fiende, viser Forbruker-rapportens test av laminatgulv. Spesielt ikke i dag når dekoren på laminatgulv og vinylgulv er såpass virkelighetstro at de kan se ut som ekte tregulv. Så hvordan skal man velge?


Er dette parkett eller laminat ? I dag er laminatgulv av såpass god utforming at det ofte er umulig å se forskjell.

Kvalitetsmessig er det enda visse . Vi skal bytte gulv i stort sett hele huset og har bestemt oss for å legge laminat fordi dette er mest praktisk med små barn. Lær raskt om forskjellen på parkett- og laminatgulv. Parkett er mest populært i. SINTEF Byggforsk sin test av parkett og laminat.


Vi gir de tips og råd om laminatgulv. Disse gulvenebeleggene finnes i utallige varianter, og passer i de fleste rom - untatt.

VÅR GULVVELGER hjelper deg til å finne den perfekte parketten – test her! Her kan du se vårt store mangfold av gulvtyper, enten du er interessert i parkett, laminat , tepper, vinyl eller utegulv. Mens laminat er det slitesterke og rimeligere alternativet, eldes parketten med verdighet.


Grundige tester av parkett og laminat. Flere av de mest solgte laminatgulvene tåler ikke vann, viser en fersk test. Når det gjelder om du skal velge parkett- eller laminatgulv , så er det ofte bruk og slitasje, og selvsagt også pris, det kommer an på, sier . Hva er egentlig forskjellen på et laminatgulv til kr kvadraten og ett til 2kr kvadraten? Og er det noen som har noen erfaring med IKEA sine . Når du skal velge gulv, anbefaler jeg først å velge et utseende du liker, og deretter undersøke om det er tilgjengelig både i parkett og laminat.


Et laminatgulv og et parkettgulv kan se klin like ut. Vi har tidligere testet laminatgulv for slag, riper, rødvin mv. Det er likevel verdt å merke seg at de dyreste laminatgulvene var. To reviderte anvisninger i Byggforskserien sorterer de viktigste typene og egenskapene for parkett- og laminatgulv på dagens marked.


Anvisningene legger vekt . Her er ti laminatgulv testet for motstandsdyktighet mot slag og vanninntrengning samt slitasjestyrke fra kontorstoler.

Ikeas laminatprodukter . Har du hund eller skal legge gulv i rom med mye slitasje er laminat et veldig godt. Du kan også velge gulv med korkkjerne og linoleum, laminat eller vinyl oppå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.