onsdag 6. september 2017

Sykkelstativ hjemme

Sykler er både verdifulle og kostbare. De fortjener et godt oppheng. Vi viser deg hvordan du lager ditt eget sykkelstativ av treverk. Frittstående med mulighet til å boltes fast i underlaget.


Vi har et stort sortiment sykkelstativ og sykkelskur til gode priser.

Kan skrus fast (skrue og plugg medfølger). Stål eller rustfritt stål. Sykkelstativ med plass for 4-sykler. Klassisk (hvert stativ har plass til sykler) sve. Finn beste pris og les anmeldelser.


Det er alltid lurt å ha et praktisk og sikkert sted å parkere syklene etter turen. Haniss sykkelstativer sikrer at sykkelen . Med et sykkelstativ til bil kan du ta med syklene dine hvor som helst – på en rask, enkel og trygg måte.

Velg mellom sykkelholder for takfeste, hengerfeste eller til . De festes på tilhengerfestet, så du trenger ikke grunnstativ. I tillegg til standard reglement har Cobra sykkelstativ tenkt på sikkerhet, brukervennlighet og bærekraft:. Sport har ekspertise på sykkel og mange av våre butikker har egne sykkelverksted. Stort utvalg av sykkelstativ og verktøy på sport1. Skaff deg et sykkelstativ til tak fra Thule, og transporter sykkelen trygt og med stil.


Smart oppbevaring av syklene dine hjemme. Vi har praktiske sykkelstativ og robuste sykkelgarasjer for bedrifter, institusjoner og borettslag. Se utvalget og bestill enkelt i nettbutikken. Du ser det hjemme og på jobben, i tak og på gulv, i verktøykassen og i det . Kraftig stålkonstruksjon for samlet sykkelvekt opptil kg. Vårt utvalg av sykkelstativer lar deg ta med sykkelen overalt – praktisk og lettvint.


Bygg et blomstrende sykkelstativ. Her er noe så sjelden som et sykkelstativ som pynter i hagen. Det er i tillegg enkelt å bygge og flytte rundt på.


Her finner du sykkelstativ til drag, sykkelstativ , tilbehør til sykkelstativ , utstyr og lastesikring til bobilgarasjen og stiger til takstativ og akover.

Thule VeloCompact 7pin 2bike update. Alt av sykkelstativ og. Ferdig borede hull for å feste i bakken eller til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.