onsdag 6. september 2017

Stue inspirasjon

Ute etter lekker inspirasjon til stue og oppholdsrom? Vi har samlet noen av våre absolutte favoritter på nett. Stuer som de fleste av oss bare kan . Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Fra rotete stue til ryddig familierom .

IKEA - Velkommen til stuegalleriet, der du finner en masse stuemøbler i forskjellige stiler og størrelser – alt til rimelige priser. I rom der mennesker både skal slappe av, hente energi og trives er det viktig å legge en gjennomtenkt plan, sier Laila Sjøholt i Mondo Interiør til . Inspirerende bilder av stuer. Følg et eller flere av disse enkle rådene for en stilsikker oppdatering av stuen. Trenger du inspirasjon til stue ? La deg inspirere av ulike stuestiler med produkter fra oss. Bestill på nett, hent i butikk eller på posten.


Er det et aktivitetsrom for hele familien eller er det mer et rom for stille samvær?

Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Hva bruker du stuen til? Uavhengig av hva det måtte være, kan du finne et bredt spekter av informasjon og inspirasjon til stuen her. Her på siden får du både fargeinspirasjon, videoer og tekstguides, så du har alt du trenger for å komme i gang med og gjennomføre ditt stue -prosjekt. Derfor bør belysningen ha stor fleksibilitet.


Nå er det fokus på grønt, blått og jordfarger. Mørke, sotete nyanser med mindre kulør som kan leve lenge, uten å være for dominerende. Få inspirasjon , tips og gode råd til oppussing av stue her.


Vurderer du å pusse opp stuen hjemme? Her er noen trender du kan la deg inspirere av. Blad gjennom bilder av moderne kjøkken, nye baderom, effektive planløsninger, nye gulv, og mer. Sammen har de snekret, . Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra.


Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten. Schmidt tilbyr utallige stueløsninger med stuemøbler som enkelt kan tilpasses din smak og ønsker for stueinnredning. Jeg sitter her og venter på at min fantastiske frisør skal blir ledig slik at hun kan . Finn møbler og inspirasjon her.

Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. INSPIRASJON : Dette er bare noen av nyansene du kan la deg inspirere av. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og . Her trenger du både riktig temperatur, leselys . Stuen er familiens store oppholdsrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.