torsdag 21. september 2017

Strai kjøkken sarpsborg

I Tuneveien rett uten for Sarpsborg sentrum står vi klare til å ta godt imot deg! Hos oss finner du et bredt utvalg av kjøkken for alle livets faser - i alle prisklasser. Opplev blant annet vår PREMIUM-kolleksjon med detaljer av ypperste klasse. Vi viser deg også gjerne KOMFORT, som har et litt smalere sortiment, men samme . Med mm heltre amerikansk valnøtt.


Kum, ventilator, blandebatteri, Miele oppvaskmaskin, Pyrolyse ovn, induksjonstopp, integrert kjøleskap og Røros vinskap er inkludert i prisen.

Kjøper må selv demontere og hente kjøkkenet. Komfort Shaker hvit med laminat benkeplate mm. Med barbord som er løst og kan flyttes på. Inkludert vask, blandebatteri, ventilator, Zanussi oppvaskmaskin og induksjon platetopp.


Utstillingen selges som den er. Kunden må selv hente og demontere kjøkkenet. Norges største kjøkkkenprodusent.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Grålum. Finn ut mer om EasyList.

Kjøkkeninnredning - Forhandler. Produktene distribueres . Det er viktig for oss å vise frem våre flotte produkter på Boligmessene rundt omkring i landet. Vi kan friste med gode messetilbud på kjøkken og hvitevarer!


Velkommen innom standen for en hyggelig prat! Selskapsform, Privat aksjeselskap. Historiske navn, Østlandske interiør AS. I dag utgjør vår produksjon i . Vil du montere kjøkken ? Har du erfaring og har sans for detaljer, så trenger vi deg.


Vi søker etter to pålitelige og kvalitetsbevisste medarbeidere til en effektiv avdeling med høyt arbeidstempo. Arbeidet kan være fysisk tungt, så god fysikk er derfor avgjørende for egen . Mandag – Fredag: 10: - 16:30. Bedriften holder til på Strai, nord for Kristiansan og har totalt over hundre ansatte. I mange hjem er kjøkkenet et samlingspunkt. For ikke bare er det stedet vi lager mat.


Det er også et rom vi oppholder oss mye i, både på egenhånd og sammen med andre. En rett benkeplate på et L-formet eller U-formet kjøkken vil naturlig nok være enklere å bytte ut enn på et kjøkken som har mange vinkler, påpeker Stine Elvesta interiørarkitekt ved Strai kjøkken og bad i Sarpsborg.

Hun forteller at det aller viktigste ved utskifting av benkeplaten er å ta nøyaktige mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.