fredag 15. september 2017

Speilfolie vindu

Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer, og dette kan du enkelt fikse. Lineafix Mirror Static er en slags speilfolie til vinduene. Solfilm er en enkel måte å skjerme seg mot varme, innsyn og UV-stråling!

Vi har solfilm til alle typer vinduer og glass. Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen. Mener du speilfolie har du en norsk forhandler her.


Vi har nettopp kjøpt ny leilighet, som ligger i første etasje.

Det er fritt innsyn fra nesten alle vinduer i leiligheten, noe vi jo ikke er helt fan av. Limfri vindusfolie skjermer mot innsyn, slipper lyset inn. Folien kan brukes på alle vinduer og på innebygget glassveranda. Det siste har de i alle fall på Clas og IKEA, og Jernia og alle slike butikker. Folie på vindu kan være for å skjerme for innsyn samtidig som det gir en dekor som.


Metallfolie, eller speilfolie er en effekt som gir et meget eksklusivt inntrykk. Vår best selgende solfilm med høy speil effekt til innvendig montering, hvis man vil ha redusert sollys og varme. Solfilm til vindu til innvendig montasje.

Deene vindusfilm monteres innvendig montasje og er Best til enkeltlags glass. Kontaktpapir med speileffekt Klebefolie metallic cm bredde Rullen er inntil. Tittel sier vel alt(?) Jeg lurer rett å slett på hva disse vinduene heter? Hadde vært deilig å hatt et slikt på rommet.


Genialt for vinduene i hjemmet, på kontoret eller på hytta. Det ideelle ville vært speil- folie for fritt utsyn uten innsyn. NYHET i butikk#1041687; Statisk speilfolie til vindu med sol beskyttelse. Beskytt gulv, interiør og planter mot falming o. Soverromsvinduet står mot sør-øst, hvilket betyr en enorm varmovn rettet mot vinduet på morgenen. Det er vel ikke tilfeldigvis noen her inne som vet hvor man får kjøpt speilfolie til vinduer?


Vi leverer vindusfilm til kontorer og private hjem. Vår vindusfilm blir måltilpasset for ditt vindu. Vi monterer og sender vindusfilmen vår til hele Norge gjennom vår . Sikkerhetsfilm for personsikring er laget for å holde glasset sammen ved knusing, slik at ikke glassplintene skal skade personer innenfor eller utenfor vinduet.


Har vurdert speilfolie for bil, men aner ikke om dette kan funke. Folie For Vindu - bildekor, brevark, brosjyrer, brosjyrestativ, byggeplasskilt, dataetiketter, design, emballasje, etikettproduksjon - Finn firmaer, adresser, . Dør Vindu Gruppen er som navnet tilsier spesialisert på salg av dører, vinduer og garasjeporter. Konsernet omsetter for ca 1millioner . Off-Road kit (front og bakfanger) -Speilfolie -Kromlister (bak,side og vindu). Click to enlarge image bildekor-20161125.


En bedrift i Sortland bestilte speilfolie på alle vinduer. Ecliptic AS - Profesjonell vindusfilm og solskjerming. Ecliptic er en totalleverandør av løsninger for solskjerming og vindusfilm til næringsbygg, private hjem og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.