fredag 1. september 2017

Renovere pipe

Alternativ løsning: Rive pipe og bygge opp fra bunn. Tror nok det enkleste og billigste er å renovere pipen ved å sette inn rør som beskrevet . Rehabiliteringsrør til din pipe. Tidligere ble skorsteiner oppført i betong eller teglstein, mens i dag er elementskorsteiner og stålskorsteiner de vanligste . Skorsteiner har lang tradisjon i Norge.


Fyll med de minste lecakuler mellom rør og gammel pipe.

Var litt skuffet angående trekken i pipa etter renovering , for den var meget bra før, . En pipe er utsatt for vær og vind og andre faktorer som gjør at de etter hvert . Piperep AS leverer stålpipe til rehabilitering av piper. Stålpipe rør benyttes i hovedsak i skorsteiner med kondensproblemer. Hvorfor må en skorstein repareres ? Må jeg rive den gamle skorsteinen ? Hvilke ulemper og farer kan oppstå ? Trenger du ny pipe eller rehabilitering av den gamle?


Det finnes forskjellige metoder for innvendig.

Vi er spesialister på skorsteinsrenovering, piperehabilitering og eksisterende ventilasjonskanaler. Vi renoverer piper hver dag - det er klart at vi har løsningen for . GJØR JOBBEN: Montør David Nordling i firmaet Vestfold Peis og Pipe er hyret inn av Varmefag Arne Andresen for å rehabilitere denne pipa. Få råd og veiledning til hvordan du vedlikeholder en skorstein.


Vi viser også hvordan du bygger en ny skorstein. Cementprodukt AS har solgt nye piper og rehabilitert i mer enn år og kan faget sitt. Vi har Weber Leca og Schiedel i ryggen som den ledende i Norge både . Man kan ikke bore hull og skru i en slik pipe. Men det nevnte kanskje feieren?


Det koster penger, men du kan jo bruke feriepengene. Hvis du kjøper nytt ildsted eller pipe som mangler bruksanvisning eller merking, er det grunn til å være på vakt. Jeg brukte feriepengene . Piper uten tilstrekkelig merking . Har du fått beskjed fra feier at det er på tide å rehabilitere, er dette fordi brannsikkerheten i din skorstein nå er svekket og kan utgjøre en fare for brann.


Tor Anders Lundemo, 25. Alphapipe fikk oppdraget på bakgrunn av konkurransedyktig pris, samt profesjonelt og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.