torsdag 21. september 2017

Oljet eikeparkett

Liker du den myke følelsen og det matte utseendet på ubehandlet tre og ønsker å . Grunnen til at man pleier et oljet gulv, er at man skal mette treet med olje. Vi har etter mye om og men bestemt oss for eikeparkett i hele første etasjen selv om vi har fire hunder. Vi får ofte spørsmål fra kunder om hvilke overflatebehandling man bør velge på parketten og mange vegrer seg for å velge oljet gulv p. Mange foretrekker oljete gulv for den varme overflaten, og det er enkelt å reparere skader.


Men det kan være både tid- og arbeidskrevende å . Når man kjøper parkett kan man velge mellom ulike tresorter og overflatebehandlinger, lakk eller olje.

Er treet blitt skittent eller du føler behov for å friske litt opp vasker du med mopp eller gulvklut oppvridd. Parkett 14mm, 5Gs, 18m2/pkt - Utgående, Art. For å beholde den fine og varme overflaten som et oljet parkettgulv gir, . Har du et oljet parkettgulv er fornyingsjobben enkel, men et lakket kan være mer jobbkrevende. Helt nytt hus med parkett som aldri har vært lakket eller oljet før, eller skal dere slipe gulvet før å fjerne gammel lakk før dere evt.


Den regelmessige rengjøringen av et lakket/oljet gulv er støvsuging. Husk at børstene på munnstykket skal være nede. Vi skal ha parkett i alle rom unntatt ba vaskerom og yttergang. Tror jeg går for eikeparkett, kanskje med litt hvitpigment i. Slik vedlikeholder du og tar vare på din oljede parkett . Oljebehandlede gulv fremhever treets karakter og gjør at parketten føles naturlig.


Lakkerte overflater er enklere å ta vare på. Slik vasker du et oljet tregulv Du skal vaske et oljebehandlet tregulv på en annen måte enn du vasker vanlig lakkert parkett, så pass på hva . Vil du ha et nytt uttrykk på tregulv eller parkett, trenger du ikke nødvendigvis bytte det ut. Her er gulvet oljet med en gulvolje med gråfarge i. Har forferdelig lyst på olja eikeparkett; ønsker både å kjenne følelsen av. Forstod det slik at Kährs skulle slutte med uv-oljet parkett og i steden . Det selges ny oljet eikeparkett av høy kvalitet.


Se parketten og detaljer på produsentens side: . Parkett Kährs Gustaf er et innfarget dempet hvitt gulv som er mattlakkert med en genuin rustikk karakter. Gulvet er dypt børstet og har håndskrapte bord med . Det er enkelt å reparere skader, men gulvet krever gjentagende oljebehandling for å bli slitesterkt. SAGA EXCLUSIVE EIK OLJET STAV Kr 5per kvm.


Lakkert parkett er blant gulvene som ikke tåler grønnsåpe særlig godt. Bruker du mye grønnsåpe på oljet parkett vil du trekke oljen ut av . Lys og moderne 1-stavs eikeparkett fra Meister med sterk UV-oljet overflate og ekstra brede planker (2mm) som gir et stilrent og eksklusivt uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.