onsdag 20. september 2017

Maling av linoleumsbelegg

Vurderer du å male vinylbelegg eller linoleumsbelegg ? Dette er eksperttipsene du må vite før du maler gulvet. Vi har testet denne malingen mye både på vinyl og linoleum , og det går helt fint. Men det forutsetter at man renser grundig med TreStjerner . Er det noe suksess å male dette, eller er det vanskelig å få malingen til å sitte?


Har et gammelt belegg fra 80-tallet som mildt sagt ikke ser uut!

Er det noen som har noe forslag til maling det går å male dette med? Første skritt var å skrape vekk den gamle malingen. Alle sprekker og ujevnheter ble sparklet. Deretter ble vegger og tak slipt med sandpapir. Vi har et gammelt vinylbelegg på kjøkken og yttergang som begynner å bli stygt.


Jeg har lyst til å male det. Hva slags maling skal jeg eventuelt . Kan man male baderomsfliser (har varmekabler under)? Alle typer vinyl- og linoleumsbelegg fungerer bra som underlag.

Er linoleumsbelegg på gulvet,men mener å ha sett i et. Bakpå sto det at det var maling for gulv, og for flere typer underlag. Så kom jeg over en artikkel om å male (tre)gulv med gulvmaling, . Har et forferdelig vinylgulv på badet i brunt 70-talls mønster som jeg gjerne vil bli kvitt.


Veggene er standard baderomsplater med et . Etter som det var flere som etterlyste mere informasjon på hva som ble gjort med gulvet i forbindelse med MINIMAKEOVER PÅ . Maling er den enkleste måten å fornye gulvet på. Fliser, laminat og linoleum egner seg ikke like godt. Malingen må herde før gulvet belastes, så det anbefales å vente minst uke med å. Linoleumsbelegg og gamle gulvbelegg kan inneholde mykgjørere o. Det er viktig å male tre strøk, ellers blir det fort slitasje ved utsatte.


Accoya, inngangsmatter, sportsgulv, universell merking, tapeter og alt av maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.