tirsdag 26. september 2017

Male stuebord

Hva med å fornye et gammelt bord ? Forny et gammelt bord med en ny farge. Hvordan male småmøbler. Her ser du hvordan du kan gå frem for å male bordet ditt steg for steg!


Et gammelt bord kan fort bli som nytt! Her får du tips til hvordan du kan .

Et egenprodusert bord sitter man gjerne lenge ved. Resultatet – en fargesterk spiseplass der gull møter drivve som møter hvitt og turkis. Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe. Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men. Et sofabord kan gjøre mye med stuen din!


Derfor har vi fått vår stylist til å vise deg hvordan du selv kan lage bord som er kjempekulte, trendy og . Et lavt bord kan trekkes med stoff og pute og bli puff, eller man kan. Er i gang med maling av stuebordet.

Sambo som har kjøpt maling: Beckers - elegant - grunnmaling - aqua - vit . Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. Malte bordplater med hakk og riper kan reddes. Med maling kan det meste fikses og brukes på nytt igjen.


Et kjøkken- eller stuebord kan bli som nytt etter en omgang med sandpapir og noen strøk med lakk. Møblene må rengjøres grundig før de males. Det er utrolig hva et par strøk med maling kan gjøre med brukte møbler.


Og det er så enkelt at alle kan gjøre det. Jeg arvet for fire år siden et stuebord fra pappa. I starten klarte jeg å leve med fargen på det, men nå er jeg så lei av hele bordet, føler den roter . Lakke over malt stuebord ? Male Ikea møbler - mulig?


Flere resultater fra forum. Bufret Lignende Forbered stuebordet for maling. En eksisterende salongbord er allerede belagt med maling eller lakk, som begge vil hindre at nye strøk maling fester seg.


Interesting Metall Og Messing Salongbord Liten . Vi har et stuebord med glassplate som jeg er skikkelig misfornøyd med. Det samler seg så mye smuss i sprekken der glassplaten ligger.

Turkist stuebord er kanskje ikke for alle, men det er veldig lett å male og gi nytt liv til gamle, slitte møbler, i alle farger. Og hos oss passet det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.