onsdag 27. september 2017

Male på baderomsplater

Veggene er kledd med baderomsplater med marmormønster, og spørsmålet mitt er om det går an å sparkle og male over disse? Skal male et gammelt bad der det er baderomsplater. Gjelder også våte soner og inne i dusjhjørnet. Skal males hvitt og lurer på: a) Oljebasert . Baderomsvegger kledd med baderomsplater eller tapet kan også.


Er innredningen veldig slitt kan du istedenfor å male den bytte den ut. Vi har gamle glatte baderomsplater på badet.

Tenkte ikke å ta store oppussingen, så jeg lurer på om det er mulig å male disse platene? Tanken er å male disse platene og innredningen. Se fremgangsmåten her på hvordan man kan male glatte baderomsplater. De er jo glatte, så jeg regner med de må mattes ned først i tilfelle. Velger du riktig maling, kan du male - også i dusjsonen.


Veggene derimot er av typen baderomspanel med fake marmor i brun/beige farge. Jeg synes det er utrolig stygt, og lurer på om noen har prøvd å male slike .

Med denne komplette huskelisten blir det både hyggeligere og lettere å male selv inne. Skal også gå å male de, men er usikker på holdbarheten. Kanskje baderomspanel rett på flisene kunne vært noe? Kan man #male på 80-talls baderomsplater (og få et pent resultat)?


Baderomsplater et rimelig alternativ til flis! Baderomsplater eller baderomspanel ligner til forveksling på keramiske fliser, men er hele plater som kan skrus rett på . Alloc Hvit snø glossy finish er en baderomspanel pla…. Med bølgeblikk i taket, betong på gulv og røffe baderomsplater. Her har eier valgt å male baderomsplater, ut fra fargen på flisene, og for å . Utstyret og planløsningen bør være deretter.


Finn din stil og forny badet med lekre innredningsløsninger. Arbor leverer et komplett program av spon-, MDF- og baderomsplater:. Dette er en helt ny måte å dekorere/male vegg- og takpanel på og vi har stor tro på at de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.