tirsdag 26. september 2017

Kjøkken skapdører

Kjøp løse skapdører og skuffer til kjøkkenet på nett. Få varene levert hjem eller hent dem hos HTH. Gjør det selv og spar penger på det nye kjøkkenet ditt. Skapdører kjøkken fra Byggmax.


Raskt, enkelt og billig.

Det er enkelt å fornye kjøkkenet uten å bytte alt inventar. Bestill nye skapdører til et eller flere skap. Døren er av laminert MDF i høy kvalitet med en matt hvit overflate. Håndtak og hengsler medfølger. Denne skapdøren passer.


Dører til kjøkken -, bade- og garderobeskap. Har du noen eldre skap som fungerer fint, men trenger noe nytt å hvile blikket på, kan du som regel nøye. Finn riktige skap og fronter til kjøkkenet ditt i vår.

Hvis du synes du har sett dette kjøkkenet før, kan det være fordi det er laget av brukte plastflasker. En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken. Er du lei av de gamle frontene på kjøkkenskapene dine? Hvis du går med tanker om å pusse opp kjøkkenet ditt er det ikke sikkert du trenger å . Nye kjøkkenfronter kan gi kjøkkenet ditt et helt nytt utseende.


VIDEO: På de fleste kjøpte skapdører er det boret ut til hengsler. Nysgjerrig på hvite kjøkken med glatte skapdører ? Leter du etter nye kjøkkenfronter? Du trenger ikke skru for at kjøkkenet skal bli nytt.


Drømmekjøkkenet har 2ulike kjøkkenfronter som finnes i en rekke tresorter, finér og vakre farger. Til glatte skap holder det med en bred rulle, har du profilerte skap kan du velge ruller i ulike . I tillegg ti l eik har vi også skapdører og benkeplater i bøk. Vi fører også skapdører helt uten profiler.


Dette er et utvalg av profiler vi fører i heltre. Hvordan skal du montere skapdørene på kjøkkenet slik at det blir best i forhold til bruken av kjøkkenet. Diverse dører til IKEA Faktum kjøkken (ikke den de selger nå men forrige), tror jeg har hengsler til alle dørene: - stk dør i bøk til benkeskap, .

Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her! Innredning sidehengslet skap.


Er du på utkikk etter fronter til kjøkkenet ditt har vi en mengde ulike design og løsninger, slik at du kan finne noe som passer deg og din stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.