onsdag 20. september 2017

Høiax rør i rør

Høiax rør-i-rør-system for tappevann gir komplette, vannskadesikre løsninger. Det er basert på nordiske dimensjoner, og er systemgodkjent av SINTEF . Høiax er leverandør av varmtvannsberedere, varmepumper og systemvarer for.

Vårt SecurLine PushFit Rør-i-Rørsystem består av alle nødvendige deler. Høiax tar ansvar for at alle komponenter passer perfekt sammen og fungerer som . Pusser opp badet i etg og skal ha rør i rør fra kjeller og opp. Rørlegger sier de bruker Høiax rør i rør system.

Rør-i-rør system for distribusjon av kaldt og varmt tappevann. Høiax AS; Trippeveien 5; 16Fredrikstad; Norge; Phone:. Røret er nå på Hvaler, Kirkøya, men kan tas med til Oslo.


På Kelkoo kan du finne og sammenligne priser på Rør fra Høiax. Sammenlign tilbud fra flere butikker på nettet via vår shoppingtjeneste for å finne gode tilbud. Høiax AS; Trippeveien 5; 16Fredrikstad; Norge; Tlf:.


Høiax rør-i-rør system for tappevann er basert på nordiske dimensjoner og er systemgodkjent av NBI.

Systemet er basert på færrest mulig komponenter for enkelt . Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Stålkvaliteten i Høiax varmtvannsberedere er høylegert titanbasert rustfritt stål. RØR-I-RØR: Høiax rør-i-rør-system for tappevann gir komplette, . SINTEF Certification Nr Utstedt: Revidert: Gyldig til: Side: av SINTEF Byggforsk bekrefter at Høiax rør-i-rør-system tilfredsstiller krav til . Høiax Titanium Standard er en varmtvannsbereder designet og utviklet for å. Alle ventiler og rør, samt ledning , er skjulte og isolerte for å forhindre varmetap.


De fortsetter å utvikle systemet for å kunne møte morgendagens krav med . Aqua pipe Uponor aqua pipe 22xmm naturell pex rør i varerør 34/kveil 50. Annet VVS Høiax Rør i rør med isolering og W/m varmekabel 18X5/34 . Priskatalog 2017Last ned: Ny priskatalog for 20kommer snart. Passer til 3-personer Mål: Diameter 580mm, Høyde 1280mm Anslutes med 15mm rør på 1/Varmtvanns . Veggboksen er utviklet i Norge for norske forhold og etter norske . HøiaxHøiax RSB 1liter med blandeventil. Legg i huskeliste473Product,Høiax RSB 120 . Fordi de fleste ikke vil enten sette beløpet som helst av rør og rørdeler, men det er vanlig å heller. Høiax rør i rør - radiator varme blå 18x5/28mm 50m kveil.


Vannbåren gulvvarme Høiax rør i rør - radiator varme rød 15x5/25mm 50m. Høiax rør i rør m/isolering 28x 0/- meter . Bedriften Høiax er unik i den forstand at de er Norges eldste produsent av varmtvannsberedere. I tillegg til Høiax kan vi også tilby varmtvannsberedere fra CTC og OSO. Høiax-PEX-rør For bruk i tappevannsystem Godkjent for høyeste forekommende driftstrykk på Mpa og hvor vanntemperaturen ikke overstiger grader C.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.