fredag 22. september 2017

Grå maling til stue

Lys Antikkgrå – en svak grå tone med hint av gult i. Pauls blue på veggene, og bruke den lekre matte Pure color malingen. Vil male vegger i alle rom (stue/kjøkken, soverom og entre) og er veldig fasinert av .

Bomull, og du maler veggene dine helt hvite med 99Klassisk Hvit, 72Chi eller 16Letthet, . Bruker du LADY Pure Color som er en helt matt maling, vil du dempe alle forstyrrende reflekser rundt. Hei Jeg har lyst til å male stuen min i en/fler grå farge. Den enkleste og rimeligste måten å gi stuen din en makeover på er ved å bytte .

Forside Tapet, farge og maling Anbefaling av gråfarge til stue. LYS GRÅ: Veggen bak sengen på soverommet er malt grå etter anbefaling. Hvis du maler bare én vegg i stuen, deler du opp rommet på en . Jeg har så lyst å male stuen og gangen, men jeg finner bare ikke den riktige fargen til meg.


Jeg ønsker ikke en greige farge, og heller ikke en . Noen som vil hjelpe med fargevalg på maling? Dere som har litt peiling på interiør, hjelp til gråfarge på vegg. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende14.


Men så ser jeg da at de fleste som maler veggen slik, velger en varm gråtone(?).

Skal male den ene veggen med spisebordet i stuen grå. Alle grå vegger er malt med S 4000-N, forteller Merete Sundby (32) uten å se på malingspannet. Enda vanskeligere var det å male kjøkkenet som er plassert ved siden av stuen. Med mye hvitt og grått på veggene de siste årene føles det tøft å satse på litt farge på veggene. Fargen grå kan være både hard og myk, svak og sterk, elegant og røff.


Fargene som benyttes i rommet kan forsterke de andre fargene i malingen du. Gråfarger kan fint brukes på en stue, ettersom den hjelper oss med å . Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en. En mørkere fondvegg bak peisen i LADY Balance 14Grå Skifer. Ser for meg en veldig lys grå farge, så mild og nøytral som mulig. I sommer fikk stue, kjøkken og soverom grå vegger.


GRÅ: En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått. Så hvis du kjøper sterke, dype farger i malingen din, tjener fargehandleren mindre per liter,. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og . Fra å fylle hjemmene våre med hvitt, grått og sort interiør, tar fargene over i 2016.


GJØR DET SELV: Slik fjerner du gammel maling. Stuen bestod av ferskenfarget stoffstrie, furu, gardinbrett, slitt ( men egentlig flott ). Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk. Her er veggen malt i Grå Skifer fra Jotun/LADY. Sommerdrømmer' til venstre, 'Kalkgrå' til høyre (farger jeg allerede hadde “liggende”) Helt til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.