mandag 18. september 2017

Eik natur parkett

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Et klassisk og tradisjonelt 3-stavs gulv. Matt proteco natura-lakk som er ekstremt slitesterk. Parkettgulvet har års garanti.


DatabladLes mer om Pergo Lofoten eik natur 1-stav parkett natur eik. Dette eikeparkettgulvet har et klassisk utseende og ekstra lange bord som passer til alle typer interiør.

Inneholder naturlig liv i form av fargevariasjoner og kvist i . Overflate, Mattlakket . Den er beregnet på deg som vil ha et parkettgulv med spesiell design og karakter. Sorteringskategori: Natur. Strukturen på dette gulvet har en fin, realistisk treoverflate, fremhevet av en . Dette gulvet har en tidløs, klassisk og varm farge. Eik Natur Viking 3-Stav. Chaletino plank i en rolig og elegant Natur sortering.


Børstingen gir en mer naturlig trepore overflate.

Rett struktur, kjerneved og margstråler. Vi tilbyr parkett og tregulv i plank, tostav og trestav. På denne siden får du en oversikt over alle våre parkettgulv , fra lys, medium til mørk parkett. Bring naturen inn i stua med eikens naturlige glød. En varmebehandlet eik vil gi en ekstra fargedybde i treverket, samtidig som den . Natur parkett - Proff parkett AS leverer parkett i mange naturlige varianter til privat og bedriftsmarkedet i hele Norge.


Vår gulvguide vil gi deg muligheten til å teste våre parkettgulv. Vi gjør oppmerksom på at ved endring av parkett , endres dette på samtlige rom med parkett i leiligheten. Garanthome tilbyr et bredt spekter.


Vi introduserer Kährs som vår nye leverandør innen parkett. Vi kan tilby flere varianter av underlag til parkett og laminat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.