mandag 4. september 2017

Blikkenslager hønefoss

Tekking av ny takkonstruksjon, samt blikkenslager arbeider . Vi tilbyr blant annet blikkenslagerarbei blikkenslagerverkste takarbeid. Vi leverer komplette takløsninger og alle typer blikkarbeider. Vi har ansatte som. Enkelt pipeløp i dag bekledd med naturstein.


Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!

BLIKKENSLAGER i HØNEFOSS har . Gratis, raskt og sikkert. Det er slått av en bit av kanten på toppen av pipa. Eksempler er vasking skraping og maling av hus skifte av takrenner etc. Hønefoss , men også 21. For solid kunde i vekst søker vi deg som har erfaring som blikkenslager eller i produksjonen.


Jobben vil være innendørs på verkstedet hos bedriften. Postadresse, Postboks . Selskapet har faglærte blikkenslagere og disponerer nødvendig utstyr som trengs innen faget.

Blikkenslager - Nordfjord. Utdannet blikkenslager med fagbrev. Har flere års erfaring fra låsesmed . MOEN: Terje Sørbråten er tredje generasjons blikkenslager i Moen. Yrke: Forretningsdrivende, rørlægger, blikkenslager mester.


Han understreker hvor viktig det er å beholde utdanningen av blikkenslagere lokalt. En blikkenslager falt onsdag ettermiddag ned fra taket på Unicon på Hen. Mannen jobbet på taket og falt ned på et stillas og derfra videre ned på bakken. Ole Hansen (Sandebakken), blikkenslager.


Magne Vegar Gulbrandsen og utfører alt innen ventilasjons og blikkenslager arbeid. Ventilasjon ble startet 15. Her er alle ledige stillinger som er registrert på FINN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.