onsdag 20. september 2017

Blå fargekart

Blått er en farge mange har fått øyne opp for, og det skjønner vi godt! Jotun opplever i disse dager en enorm etterspørsel etter blått , – mer enn . Noen farger er blitt hentet frem fra glemselen og nye har kommet til. Den snek seg frem mellom gult, grønt og brunt.


De liker blått , men lurer kanskje på hvor lyst eller mørkt de skal gå. Blå vegger malt i fargen Denim Drift fra Nordsjö er beroligende og harmonisk .

Berlinerblå er en klassisk farge som bygger på et historisk pigment. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Pauls Blue, blå maling på alle veggene. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå. Den omfatter bølgelengder omtrent fra 4til 5nanometer.


Blå er en farge som inngår i fargespekteret. Etter navnet på hver farge har jeg satt mitt forslag til norsk oversettelse.

Så da er det bare fritt. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Matchende fargekombinasjon. Dette er en tone som heller ikke blir lilla på vegg, slik andre mer rødlige blåtoner tenderer til å bli.


En perfekt farge for en friskt kjøkken, et tøft gutterom eller en . I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir. I dette fargekartet har vi samlet blå og grønne farger av trehus. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå , på soverom, mens man i . City Motions favner denne minimalistiske trenden og har sin base i blå nyanser. Bli glad med dristige blå fargetoner. Fargekartene er naturligvis gode veiledere for å finne farger som passer.


Rød blir derfor R (red), gult blir Y (yellow), blå blir B (blue) og grønn blir G (green).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.