mandag 28. august 2017

Vedlikeholdsfri bordkledning

Vedlikeholdsfri utvendig kledning i massiv PVC. Vedlikeholdsfritt UTEN beising, maling, skrubbing, gråning, sprekker og fliser! Vi skal bygge hus med Mesterhus og har fått en pris på huset med dobbelfalset liggende kledning.

Skal bygge funkisbolig frå Boligpartner - Quadra Milano. Ser på muligheten for å bruke vedlikeholdsfri kledning på huset, men blir litt . La det sies først som sist – helt vedlikeholdsfri kledning finnes ikke. Det som derimot finnes er tilnærmet vedlikeholdsfri kledning.

Kavex Teksturert Kledning i PVC er vedlikeholdsfri og til direkte erstatning av trepanel. Kledningen av PVC er i hel ved og imiterer trevirke med en naturtro . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Med Accoya utvendig kledning får du en vedlikeholdsfri bordkledning og fasade på din bolig eller bygg, med en garanti på år mot råte. Mer fritid med vedlikeholdsfritt treverk.


Ved å bruke Kebony-tre på ytterveggene slipper du å beise eller male kledningen . Nå får du Moelven Heftig kledning med ny og forbedret overflate, industrielt behandlet med Visir. Heftig kledning leveres kun i gran og furu.

Hytta har vedlikeholdsfri kledning i malmfuru, og er bygget etter terrenget. VEDLIKEHOLDSFRI: Denne hytta på Barøya i Åfjord kommune har vedlikeholdsfri kledning i malmfuru. Vedlikeholdsfri kledning er populært for de som vil bruke tiden på annet enn å male huset, og kan blant annet være ubehandlet tre eller trespon . En av våre spesialiteter er brenning av kledning.


Dette er svært holdbart og vedlikeholdsfritt. Brentkledning er også utmerket til restaurering av . Denne kledningen er helt vedlikeholdsfri og miljøvennlig. Osp kledning brukt som innvendig panel i Heming Klubbhus i Oslo Idrettslaget . Uansett treslag, så vil man etter hvert få. I tilnærmet den samme værgrå fargen på overflatene.


Karbonisering er en tradisjonell, japansk metode som gjør kledningen vedlikeholdsfri. Stadig flere benytter fremgangsmåten i Norge, både i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.