mandag 21. august 2017

Test av vinduer

Energivennlige vinduer må også tilfredsstille funksjonskrav knyttet til styrke, tetthet og levetid. Det er gjennomført beregninger og prøving av fuktbelastning og uttørking av fukt. Styrkeforhold knyttet til beslag og glassing er også vurdert. I tillegg er det gjennomført en miljøanalyse for ulike typer vinduer av tre.


Hvilke passer deg og ditt hus best?

Skal bytte alle vinduer på huset. Har i den forbindelse hentet inn priser på vinduer fra flere leverandører. Men er det store kvalitetsforskjeller? I eldre hus kan så mye som en tredel av varmetapet skje gjennom vinduene. Det vil også oppleves mer behagelig å sitte nær et godt vindu , og du har større frihet til å innrede rommet . Det finnes et godt utvalg av vinduer , og det er ikke gitt at det du synes er penest er det som dekker behovet ditt best.


Investering i nye vinduer skal du ha glede og nytte av i lang tid. Da er det viktig å merke seg at det er store kvalitetsforskjeller mellom de beste og de dårligste vinduene på markedet.

Det norske vindusmarkedet kjennetegnes av godt utvalg av ulike typer vinduer produsert i Norge og i utlandet. Den harde konkurransen har gjort at prisene for et vindu i dag ikke er høyere enn de vi hadde for fem år siden. Lave priser har gjort at enkelte produsenter tilbyr dårligere kvalitet, mens andre har . Jeg har kjøpt et hus som trenger å pusses opp en del.


Først og fremst skal jeg etterisolere og bytte vinduer. Det jeg er usikker på er hva slags vinduer jeg bør velge. Jeg tok turen innom Byggmakker og Maxbo for å få noen rå og begge anbefalte 2-lags Husmorsvindu fra Natre (U-verdi på 2). Når jeg spurte hvorfor de . Når ekstremværet meldes og meteorologenes råd er å holde seg innendørs, er det viktigere enn noen sinne at dører og vinduer tåler påkjenningene fra vind og nedbør. Derfor tester vi i NorDan produktene våre til det ekstreme.


I en test holdt Sikkerhetsvinduet fra NorDan seg komfortabelt innenfor de strengeste kravene til. Likevel er de smarte å gjennomføre, hvis målet ditt er å redusere energiutgiftene. Slik gjør du: Tenn lighteren eller et stearinlys og hold den mot glasset, helst når det er mørkt ute, eller mot en mørk bakgrunn.


Noen ganger må man for å være sikker sjekke ruten fra begge sider. Se på skrå inn mot ruta. Hver glassoverflate gir .

Seriøse vindusfabrikker har tatt en frivillig test hos Norsk dør- og vinduskontroll. Dette er en test for å dokumentere at fabrikken produserer god kvalitet, forteller Jacobsen. Det kan være mye å spare på strømregning og oppvarming ved å bytte ut eldre vinduer med nye som isolerer bedre. Også her bør du være tydelig på hva . Dårlige vinduer er ofte den største synderen når det . Selv om vinduene bare utgjør prosent av boligens overflate kan de stå for opp til prosent av varmetapet.


Brannvinduer for utvendige og innvendige løsninger. Vinduer med motstand mot brannsmitte. Profiler for brannkonstruksjoner av aluminium kan leveres med ulike profilbredder og kan således konstrueres med tilsvarende profil som vinduer uten brannkrav. Brannkonstruksjonene skal utføres med brannglass eller fyllinger . Vurderer å bestille vinduer på nett siden prisen er så mye billigere. Anonymous poster hash: ee126.


Er det bra kvalitet på de? Nå går han og NTL til felts mot markedsføringen av PVC- vinduer som vedlikeholdsfrie. De mener markedsføringen er feilaktig. Det er kun en norsk vindusprodusent som produserer slike vinduer. Flere andre importerer dem.


Alle de som markedsfører PVC- vinduer som vedlikeholdsfrie og miljøvennlige har . Oppdag Norges beste vindu – bedre får du ikke! Prøv vindusguiden på våre nettsider! Uldal kan tilby vinduer til de fleste behov - PVC, tre eller aluminiumsbekledd tre. Hos oss finner du en mengde varianter som passer til ditt prosjekt på jobb, hjemme eller på hytta. Aluminiumsbekledde vinduer kan fås som to-farget - om du ønsker annen farge utvending enn innvendig.


Produksjon av vinduer , balkongdører av tre med god u verdi, aluminiumskledning. Kvalitetsvinduer, dører i Norge til rimelig pris. Leveranser av prosjekter.


Nyt vindu eller dør i høy kvalitet til bra priser med års garanti. Som standard inngår en rekke tilbehør, som mange andre tar ekstra betalt for. Produksjonen er miljøvennlig og produktene er CE- certifisert og ECO-behandlet. Beregn raskt din pris .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.