torsdag 24. august 2017

Støttehåndtak dusj

Dette er en kombinert dusjstang OG støttehåndtak. Leveres uten skjøter for enklere montering og bedre hygiene. Intra AS: Støttehåndtak produktbeskrivelse i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter.

Her finner du nyttige hjelpemidler til bade bad og dusj. Alt fra støttehåndtak til dusjen, badekar eller toalett, til neglsakser og dusjstol. Gustavsberg tilbyr flere varianter av armstøtter for deg med spesielle behov.


Apotek fører flere hjelpemidler som kan gjøre dusjen og badestunden til en tryggere og mer.

Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Vi har et stort utvalg støttehåndtak, grab bars, dusjseter og tilbehør. De fåes i forskjellige utførelser fra Delabie som er Europas største leverandør.


Støttehåndtak - Ganghjelpemidler Sengerom Bolig. Støttehåndtak for toalett med fot og papirholder.

Horisontalt støttehåndtak for bruk i dusj, bad eller ved servant, for veggmontering. Rustfritt stål AISI 3i børstet finish. Dusj på objektet, og tørk av med en fuktig klut. Støttehåndtak WC 90cm med høydejustering.


Støttehåndtak WC 70cm med høydejustering. Dusj på objektet, og tørk av med en fuktig . Aqua H3er et praktisk, veggmontert støttehåndtak med støtteben. Støttehåndtak Easy gir god støtte for brukere som trenger støtte f. Et støttehåndtak montert på badekarkanten gir god støtte ved forflytning inn og ut av . Gi mulighet for å velge å dusje i eget rom/ avlukke.


Armatur på servant og i dusj skal ha ettgrepshendel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.