torsdag 31. august 2017

Strømforbruk tørketrommel

Er det noen der ute som vet. Eksempler på oppgitt strømforbruk. Strømforbruk i leilighet, hvor mye er vanlig? Effektforbruk på tørketrommel ? Hus, hage og oppussing 13.

Bufret Lignende Det er ikke alltid de tingene vi tror bruker mest strøm som faktisk gjør det. Viktigst for sluttsummen er hvor lenge du bruker det elektriske utstyret i hjemmet ditt. Men, ta en titt her og finn ut hvor lite strøm apparatene dine egentlig bruker.


Kjøleskap for én krone dagen Kjøleskapet står på hele døgnet, året . Dette påvirker strømforbruket. Har dårlig plass til tørkestativ og lurer på å kjøpe tørketrommel. Noen som har ide om strømforbruk ? Har små barn og vasker klær omtrent .

Energiklasse A elr B på tørketrommel ? Hus og hage innlegg 3. Forbruker, jus og økonomi innlegg 20. Flere resultater fra forum. Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 4. Hvor mye strøm bruker dere i mnd? Tørketrommel - billig eller dyr.


Det koster nesten ingenting å la laderen stå i kontakten. Da er det lett å tro at den også bruker mer strøm enn den faktisk gjør. Mens tørketromler tidligere blåste overskuddsvarmen rett ut, resirkulerer . Det finnes selvsagt flere ting som trekker strøm i et hjem. Vaskemaskin, tørketrommel , ekstra fryser, vinskap, flere pc-er, skrivere osv. Vi har diskutert litt i kveld hva ting koster mht strømforbruk.


Klart oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel drar mest strøm. Før snakket man gjerne om at man ikke måtte vaske klær for ofte på grunn av strømforbruk og miljø, og at tørketrommel var fy-fy når det kom til forbruk av energi. Candy tørketrommel GCC570NBS - Kondenstørketrommel fra Candy med sensor tørking og Fuzzy Logic for optimalisert forbruk.

Når du skal velge tørketrommel , har du mange valgmuligheter. Ikke kjøp tørketrommel før du har lest vår guide. Trommel, motor og strøm.


Tidligere har vi ikke hatt spotter og tørketrommel og vi ligger nok likevel en del. Jeg leste en plass at av Norges strømforbruk kommer fra . Ellers eier vi hverken tørketrommel eller oppvaskmaskin. Det er et par stk som har ringt meg og lurt på hvorfor de bruker så mye strøm.


Kjøkkenvifte, w, 15 . Vi ser på de ulike apparatene i hjemmet ditt, og hvor mye de bidrar til . Ville en har brukt MINDRE strøm om en hadde på varmekabler på grader hele døgnet, enn å ha oljeovnen på så mye? Og hva koster det egentlig ved å ha .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.