tirsdag 1. august 2017

Proff støvsuger

Compact III er en meget brukervennlig og robust støvsuger med en sugeevne helt i topp. Maskinen er derfor velegnet til både profesjonelt og privat bruk. En stabil, kompakt og meget brukervennlig støvsuger til daglig rengjøring av store områder. Proff Hepa PNS20er utstyrt med regulerbar sugestyrke og har et . Electrolux Z9grovstøvsuger for ekstra proff rengjøring. Electrolux Z9ProLine er en profesjonell støvsuger som passer fint for rengjøring av store lokaler.


Proffstøvsuger fra Nilfisk Type GDI 9G Nypris var 350- Selges kr 90-'' MÅ BORT.

Felleskjøpet nettbutikk - Høytrykkspyler og støvsuger Proff. Nå lengre og rengjør mer med våre semi-profesjonelle støvsugere. Numatic støvsuger HET200A Hetty - IBG: 42330324 . Foma Multivac TX leveres klar til bruk med engangspose, superflex sugeslange og munnstykker for ulike oppgaver .

ALBU FOR STØVSUGER CCLIP SYSTEM 50MM INNV. Proff støvsuger for vann eller bygg støv, fjøs, redskapshus. Philips Støvsuger uten pose FC92Proff på gulv med AutoClean-filter for å optimalisere sugeevnen. Holdbarhet og stor kapasitet er kjennetegnet for denne profesjonelle støvsuger.


Montert på et robust hjulsett med store gummihjul, og det . FOMA PVL 13A er en smidig og kraftfull støvsuger med robust konstruksjon. Maskinen er utrustet med en selvtømmende syklon, effektiv filterrenser og en . Bissell Dampmopp og støvsuger - Vac Steam. Air Clean, Puzer, Snorre, CycloVac og Junic Sentralstøvsuger (INNEKLIMAteknikk AS).


Electrolux Z9proffstøvsuger med hele - 240W sugeeffekt, posevolum på liter. Denne støvsugeren er perfekt for fjerning av grov skitt, fint støv og større mengder væske fra bil, entré, kjeller, verksted/ hobbyrom, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.