onsdag 23. august 2017

Nissan leaf varmepumpe

På sommerstid er det ikke rare forskjellen , bortsett fra at nyere leaf med varmepumpe har noen andre småforbedringer som øker rekkevidden bitte lite grann i forhold til den eldre modellen uten varmepumpe. Varmepumpe USA Leaf 28. Instilling av klima Leaf med varmepumpe.


Det nye varmeapparet på ny Leaf 14. Flere resultater fra elbilforum.

Det som antakelig vil ha størst innflytelse på rekkevidden under norske forhol er det nye og forbedrede varmeapparatet. Nissan har nemlig utstyrt nye Leaf med varmepumpe , noe som vil gi en merkbar reduksjon i strømforbruket til oppvarming. Vi fikk til en viss grad testet ut dette selv i løpet av testdagen, . Når det trengs ekstra varme brukes også et varmelement. Nye Leaf har et batteri på kWh, som bør kunne gi deg en rekkevidde på rundt 3kilometer på norske veier.


En varmepumpe knyttet til varmeapparatet bidrar til bedre rekkevidde vinterstid. Half- Leaf : Nissan har kuttet bort nesten halvparten av nye Leaf for å vise frem de elektriske godsakene.

Den lille utveksten på siden av kraftelektronikken med en oransje strømkabel inn er en kombinert kjøle- og varmepumpe. Den sparer veldig mye energi om vinteren når bilen må varmes . Vi har nå 2varmepumpe nissan leaf fra Finn. Verdens mest solgte EL-bil trenger ny eier! Da vi har mange biler for salg og begrenset med plass i våre utstillingslokaler, lønner det seg å ringe selger for å avtale visning.


Da står bilen klar for prøvekjøring i våre lokaler når du kommer :) Er du ute etter en Leaf med god rekkevidde og som skiller seg litt ut fra de andre på . Fordi Nissan har gjort mange forbedringer til batteriet på bilen er først introdusert. Nissan LEAF leveres også med varmepumpe som i praksis betyr at varmeapparatet er mer effektivt og forbruker mindre strøm fra batteriet og det gir igjen lengre rekkevidde. Et annet aspekt som gir trygghet for LEAF-eierne, er muligheten for å finansiere bilen gjennom Nissan Finance og samtidig få en . Nissan Leaf er verdens mest solgte elbil, og interessen for den nye utgaven med kWh batteri har vært stor. Frem til nå har det kun vært én.


Går vi opp til utstyrsnivå Acenta er både varmepumpe og NissanConnect på plass, inkludert appstyring, ryggekamera og Carplay-støtte. Cruisekontrollen er blitt . Snaue 2kilometer rekkevidde. Det skal gi en rekkevidde på 4kilometer etter den.

Nye Nissan Leaf har fått litt mindre spesielle linjer enn den forrige modellen. Men det som mest vil påvirke rekkevidden under norske forhol er et nytt og forbedret varmeapparat. Nissan utstyrer de nye LEAFene med varmepumpe , noe som vil gi en betydelig reduksjon i strømforbruket til oppvarming. Den nye LEAFene vil også utstyres med en sterkere ombordlader, . USA modell med Nordisk Klimapakke og 6KW Lader for hurtig hjemmelading. Dvs at bilen har varme i for- og bakseter, varme i ratt, varmepumpe og ekstra isolering av batteripakken.


Bilen leveres i en Silver . Videre oppover på prisskalaen kommer Nissan Leaf. Han råder også til å finne ”norske” biler, eller biler med norsk utstyrsnivå. Det handler ikke bare om å få den norske garantien, på fem år. Så med mindre du får et solid avslag i prisen, bør du gå for en modell med varmepumpe. En elbil blir raskere varm enn en fossil bil, dette pga varmepumpe teknologi som gir nesten umiddelbar varme.


Elbilen har ikke noen motor å hente varme fra. Dermed må varmen hentes fra batteriene, og det reduserer kjørelengde. Nissan Leaf Tekna har løst problemet på en utmerket måte med varmepumpe som trekker varmen fra luften. Fordi bilen er i fart er det nok luft å forsyne seg av. Også Nissan leverer varmepumpe i sin oppgraderte versjon av Leaf , som kom i fjor.


Da Volkswagen startet leveringen av sin elektriske variant av Golf, e-Golf, i høst var bilene med varmepumpe ventet for leveringen fra september. Men trøbbel førte til at biler med varmepumpe ble satt på vent – på ubestemt . Slik ser nye Nissan Leaf ut bakfra. Den nærmeste konkurrenten blir utvilsomt Opel Ampera-e, men den har den enorme ulempen at den har måneders. Varianten er svært velutstyrt, med blant annet metallic lakk, LED-lys, infotainment med Apple Car Play, varmepumpe , Around View-system, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.