tirsdag 29. august 2017

Mugg på soverom

På kalde yttervegger i kjølige soverom finner vi om vinteren ofte høy nok luftfukt til at mugg kan vokse. Ekstra kaldt blir det bak senger og skap . Kolbjørn Mohn Jenssen, daglig leder i skadefirmaet Mycoteam legger til at man stort sett finner muggsopp i ytterhjørner på soverommet. Vi har oppdaget mugg på soverommet , på vinduet, veggen og gulvet.


Vi leier, og regner jo med at huseier vet hva som skal gjøres.

En slags mugg på veggen. Flere resultater fra forum. Fukt og muggsopp kan utløse og forverre helseproblemer som astma, bronkitt.


Det er fukt i soverom og på bad hvor vi oppholder oss mye som . Leier bolig og oppdaget nettopp at det er ganske mye mugg på veggene her inne. Da er det fare for at det vokser muggsopp i boligen din. Mugg på soverom - image.

Hvis du har vinduet på soverommet åpent mens du spiser frokost, vil mye av . Blir redd for helsen til gutten vår. Tok kontakt med husbyggeren siden det er kun ett år siden det ble bygd. Fakta om muggsopp fra IKTAS. Hva er muggsopp , og hvor finner vi den. Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen.


I boliger er fuktskadde kjellere, dårlige ba vannlekkasjer, luftfuktere, planter med mugg , og uttørrede vannlåser vanlige kildene til uheldige mikro-organismer. Så ille kan det gå: Her har det utvilket seg muggsopp bak et bilde som har hengt på. En bør alltid møblere soverom med tanke på kalde flater.


Kontroller først at det ikke er noe så enkelt som mugg i brødboksen eller i andre lagervarer. Vi har fått påvist muggsopp i vegg mellom bad og soverom. Fukt, mugg , råte og andre mikrobiologiske prosesser er hyppig medvirkende.


Ventilasjonsnivået i boliger totalt og fremfor alt i soverommet er . Super husforsikring gir deg If Boligsjekk, hvor du kan få fageksperter fra Anticimex komme og sjekke huset ditt for blant annet muggsopp og fukt, i tillegg til å . Misfarging pga fukt i minst ett roSynlig flekker av mugg flekker av fuktighet eller.

Vi har dessverre fått muggsopp langs veggen i soverommet , og nå vurderer jeg å tørke det ut med en avfukter. Turen går videre inn på soverommet der de største barna sover. Listverket i taket er grått av mugg og sopp. Verst er forholdene i vinduet der det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.